Mitől halhatott meg ilyen hirtelen?
Nagybátyám 73 éves, végletekig jólelkű, életvidám ember volt, de jó ideje már csak segítséggel tudott járni. A nap jó részét ágyban töltötte, a felesége gondozta. Pár hete azonban leesett az ágyról, és a kórházban kiderült, hogy combnyaktörése lett. Megműtötték, szépen javult az állapota, 2 hétig volt bennt. Sokat voltam bent nála, mindig mosolygott rám, de néha mintha könnyes lett volna a szeme..
Azt mondták, felépülhet. Erre ma reggel kaptam a hírt, hogy meghalt.
De mindenki azt mondta, javul az állapota! Hogy rendbejön!!
Én most azon rágódom, mi okozhatta ezt a hirtelen tragédiát..és folyton az jut eszembe, mi van ha az ápolók hibáztak?? Annyi rosszat láttam és hallottam már a magyar egészségüggyel kapcsolatban..Mi van, ha nem kezelték rendesen a sebét, és elfertőzödött? Vagy nem forgatták rendesen, és egy decubitusa fertőződött el?
Sajnálom, ha ezzel megbántottam valakit, aki egészségügyben dolgozik, de szörnyen fáj ez az egész, és nem értem..
Az orvosok is azt mondták, nem tudják, mi történhetett. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!