Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Nagyon elégedetlen vagyok a...

Nagyon elégedetlen vagyok a melleimmel, szerintem nagyon rondák és formátlanok, de legfőképpen kicsik. Nagyon fontolgatom a műtétet. Szerintetek rendben vannak vagy én képzelem be magamnak, hogy ennyire rosszak? Kép lent :

Figyelt kérdés
[link]
2015. júl. 22. 10:07
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
és ennek még is mi köze a kérdésemhez?
2015. júl. 22. 10:55
 12/32 anonim ***** válasza:
Egyébként hány éves vagy? Csak mert a korral is alakul még. Ha mondjuk 10 éves vagy akkor még sokat nőhet :D
2015. júl. 22. 10:59
 13/32 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok. Szóval nőni már nem hiszem,hogy fog!
2015. júl. 22. 11:04
 14/32 anonim ***** válasza:

Amennyire tudom, 20-22 éves korig még változhat, persze nyilván nem fog duplájára nőni.

Viszont sokat számíthat még a jövőben hogy hogyan alakul a testsúlyod, akkor is nő ha teherbe esel... stb.

De a lényeg hogy szerintema többség szerint is rendben vagy, ne aggódj :)

2015. júl. 22. 11:11
 15/32 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi,hogy írtatok. Megnyugodtam. :)
2015. júl. 22. 11:13
 16/32 anonim válasza:

Szerintem tökéletesek,meg ne műttesd.

Amúgy meg épp ellenkezőleg a legtöbb fiúnak nem jön be a mű cici.

2015. júl. 22. 11:20
 17/32 anonim ***** válasza:
4%

elnézést, amiért őszinte leszek: ha véletlen összehozna a sors "ilyen" mellű nővel, mosolyogva csak annyit mondanék neki: "cica, öltözz fel és sipirc innen!"

30F

2015. júl. 22. 11:31
 18/32 A kérdező kommentje:
Oké. Hát kinek a pap,kinek a papné!
2015. júl. 22. 11:38
 19/32 anonim ***** válasza:
Olyan srácot akarsz aki a melleid miatt szeret vagy olyat aki magad miatt szeret és elfogad a melleiddel? Nekem csúnya az orrom, főleg oldalról és elég kiskorom óta gondolkozok azon, hogy megműttetem, aztán elgondolkoztam, hogy ha egy srácnak azért nem tetszek mert görbe az orrom akkor inkább ne is jöjjön a közelembe :)
2015. júl. 22. 13:54
 20/32 pinkpancser ***** válasza:
A 19-es kitalálta a gondolataim :) Ha valakinek csak a melleid miatt nem kellenél, akkor azzal nem is érdemes foglalkozni. Ha pedig Téged szeret, akkor ízléstől függetlenül elfogad olyannak amilyen vagy. Melllesleg nekem nincs gondom vele, de nem ártana oldalról is megnézni. Meg közelebbről. Meg nem csak képen... és nem csak nézni ;)
2015. júl. 22. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!