Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az úgy rendben van, hogy a...

Az úgy rendben van, hogy a 14-15 éves lányok olyan nadrágban járnak amiben a fél fenekük kint van?

Figyelt kérdés
Egyre lengébben öltözködnek... Szerintem ez még felnőtt nőtől is merész, nem hogy kislányoktól. Bár tudom, hogy ők már rég nem "kislányok".
2015. júl. 6. 11:30
 1/5 anonim válasza:
61%
Nem minden 14-15 éves öltözik így, például én sem. Csak röhögök, hogy mennyire el van süllyedve a generáció, és csodálkozom, hogy ez kell a fiúnak.
2015. júl. 6. 11:37
 2/5 anonim ***** válasza:
40%
Azt akarják ezzel, hogy bele rakjam a kukimat nekije.
2015. júl. 6. 11:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenki abba öltözködik amibe akar,szeret meg bir.Vannak magamutogatók,az az ő dolga,ebbe nem kell úgy elmélyedni.Ez csak egy öltözködési mód.Vannak ettől ezerszer lényegesen témakörök,problémák amivel viszont nem foglalkoznak az emberek.Ne vesztegesd az időd iszonyatra,írtózásra,mély analizálásra.Én mindig azt mondom,aki nem majmolásból öltözködik ugy ahogy,az totálisan rendben van,akármilyen stilusu.Aki meg meg majmol,utánoz,hiába tündérkerti angyal hercegnő,az etika megtestesült fizikai példája,akkor is nem jobb,mint egy lány aki utánzásból lesz ribis.Nekem a barátnőm az év diákja másodszorra,sorra nyeri a matematika versenyeket,egy nagyon segitőkész és jóindulatú,nem iszik,nem cigarettázik mégis ugy öltözködik mint egy örömlány.Én itt megtanultam,hogy ne vesszünk el a sztereotipiában.Nem kell ebbe ugy elveszni,ez helyett,birtál volna tanulni,olvasni,vagy kicsit segitkezni otthon,felestleges
2015. júl. 6. 11:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Azt én sem gondolom, hogy ettől iskolázatlan vagy ostoba egy lány, csak nekem nem igazán tetszik. Bár srác vagyok, de inkább a visszafogottabb lányok jönnek be. Elnézést, hogy szóvá tettem...
2015. júl. 6. 12:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem minden korban gáz, de elég nehéz más fazont találni :/. Én tuti nem engedném a gyerekem ilyenben az utcára.
2015. júl. 6. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!