Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajról. Ez rendben van?

Hajról. Ez rendben van?

Figyelt kérdés
Hosszú a hajam háátam közepéig ér,lassan ott tartok,hogy a fejem tetején is elválik,csak kicsit nem durván,de viszont fáj ott a fejem...a hajam,a hajgyökerem....lehet furcsa,de nem a legjobb,érzékeny azon a ponton. Nem is tudom talán ahhoz tudnám hasonlítani mintha egy ponton fejbe vágtak volna és mindig ott sajogna,vagy fájna egy picit. Értelme s válaszokat kérek. Köszönöm!!!

2015. febr. 25. 06:49
 1/4 anonim ***** válasza:
mivel hosszú a hajad ezért annak van súlya.ez húzza a fejbőrt egy idő után és ezért fáj a fejed.tudom mert nekem is ez volt én vissza vágattam bár sajnáltam.ha egy kicsit vágatsz belőle már akkor érezni fogod,hogy könnyebb lesz.
2015. febr. 25. 07:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Egy éve volt derékig érő,aztán visszavágattam vállig érőre és most újra növesztem. Visszavágatni nem akarom,nincs gondom vele,csak ennyi.... mondjuk nem kötöm fel,majdhogynem soha,csak lóg szabadon :) De köszönöm,gondoltam,hogy valami ilyesmi lesz....csak azért jobb ezt mástól is hallani :D
2015. febr. 25. 07:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kell levágatnod. Próbáld mindig máshol elválasztani. 1-2 centivel arrébb is elég, csak hogy ne mindig ugyanarra álljanak a szálak fejtetődön. Így a súly mindig más-más gyökereket terhel, és nem fog fájni.
2015. febr. 25. 07:25
 4/4 anonim ***** válasza:
És a választék változtatásával dúsabbnak is hat majd, mert nem lapul le annyira.
2015. febr. 25. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!