Hullámos/göndör hajú lányok, hogyan/mikkel tartjátok rendben a hajatokat?
Sziasztok!
Eredetileg hullámos hajú ( illetve felül kicsit egyenesebb, a vége göndör) vagyok, de eddig utáltam..hetente kétszer vasaltam, de mostanában úgy érzem megbarátkoznék vele, ha igényes, ápolt kinézete lenne göndören is.
Szóval, ti mit csináltok hajmosás után a hajatokkal, hogyan szárad, mikkel kezelitek, illetve reggelente mi a napi rutin a hajatokkal?:)
Meg még annyi kérdésem lenne, hogy mivel ha ki van vasalva víz hatására visszagöndörödik, akkor göndören mi történne vele? Nagyon bekócosodik? Esetleg lehet ellene tenni valamit (mert ugye mindennapi tesin megizzadok kicsit)?
Előre is köszi!
Szia!
Nekem is ilyen a hajam.
Én hajmosás után azonnal alaposan kifésülöm, utána egy kicsit megmozgatom és hagyom magától megszáradni.
Dove sampont és balzsamot használok, nekem semmi más olaj, hajhab ilyesmi nem vált be.
Felkötöd a hajad tesin? Ha elkezd visszagöndörödni én megfésülöm és begumizom. Úgy nem annyira feltűnő.
Remélem, tudtam segíteni
Nekem loknis göndör hajam van (mint mikor becsavarod a hajad), és én hajmosás előtt és után kifésülöm egy nagyon ritka fogú fésűvel, aztán a következő hajmosásig fésűt nem lát. A fésülés után a törölközővel megnyomogatom (előre van hajtva a fejem és a fejem felé nyomogatom) majd hagyom szabadon megszáradni (a hajszárító legyen ionos vagy nem , az igazi boszorkánnyá tesz, így kerülöm). Ennyi. Persze hajmosás előtt mindig rakok rá pakolást , mert irtó száraz lenne és száraz állapotban , ha fel akarom frissíteni a loknikat, akkor nedves kézzel megnyomogatom.
Szoktam vasalni is néha , de mikor egyszer így futottam, akkor utána úgy néztem ki mint vmi elrontott bárány (a hajam lófarokban volt, de a kis hajszálaim begöndörödtek és hát volt egy kinézetem , az tuti :D )
Igen, sajnos kötelező tesin lófarokba fogni a hajunkat.
Köszönöm szépen a válaszokat:) Remélem sikerül valahogy megszelíditenem nekem is hajam:D
Első vagyok.
Ha megizzadok picit válik hullámosabbá az alja, meg felpúposodik az egész.
Esőben? Mint egy oroszlán :D
szia
nekem természetes hullámos a hajam
eleinte én sem szerettem,de egy kis idő elteltével nagyon megszerettem
én sampont majd balzsamot szoktam hajmosáskor rátenni illetve hajmosás után megfésülni
reggelente csak megfésülöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!