Oroszlánsörény haj rendbentartása? SOS!
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy nagyon nem tetszik a hajam természetes formája. Hajmosás után ha megszárad (fésülés nélkül) olyan, hogy a teteje még egész egyenes, de az alja nagyon göndör..Ha megfésülöm pedig olyan mint egy szénakazal, ezenkívül nagyon dús, hosszúságra: kb mellig ér.
Vasalni szoktam, hetente kétszer, így kibírja, nem rúgja vissza magát, DE most el fog kezdődni a suli, mindennap tesi óra, ha megizzadok viszont annyira oroszlánsörényes lesz megint, hogy az nem vállalható:D
Mit lehetne vele kezdeni? Vagy tartósan egyenesre szeretném, vagy valami rendezettebb szép hullámos/göndör is szóba jöhet esetleg (csak tesi után is nézzen ki a fejem valahogy)!
Köszi!
Én a honey hajpakolást tudom ajánlani. Nekem nem ilyen a hajam, de egyik barátnőmnek igen, és ő ezt használja, neki bejött!
Amúgy miért nem fonod be? Vagy kötöd fel kontyba? Máris nem látszik semmi sem :)
Úgy tudom a fodrászok csinálnak tartós "egyenesítést" ami, 1 hónapig úgy marad.
De kipróbálhatod azt is hogy veszel hajcsavarokat és este betekered, reggel kiveszed. Lehet bejön ;)
Eddig mindig fonva/felkötve hordtam emiatt, ezt szeretném megszüntetni:)
Köszi a tippeket;) Egy tartós egyenesítés mennyibe kerül kb?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!