Mit tegyek? Nagyon kövér voltam, lefogytam és egy éve mellkas és has plasztikát végeztek rajtam. A has az rendben van de a mellkas sajnos igényel még korrekciót. Viszont nagyon félek visszamenni, mivel múltkor komplikáció lépett fel.
sajnos a mellkasomat és hasamat mivel egyszerre csinálta a plasztikai sebész, így a mellkasomnál csak a megnőtt mirigy állomány került eltávolításra, de az alatta megereszkedett bőr nem. a hasam szép, e a mellkasom ronda. nagyon nem tudok így élni. strandra pl sehogy nem tudok kimenni 12 éves korom óta, ugyanis akkor kezdtem meghízni. de a lényeg nem is ez. a múltkori beavatkozásnál az egyik mellkasom elkezdett a műtét után bevérezni, és hihetetlenül megijedtem, mivel vissza kellett tolni a műtőbe hogy a doki rendbe tegye. nem vágta fel újra, állítólag csak kitisztította. borzalmasan félek már a műtéttől, de így meg nem tudok levetkőzni egy lány előtt, és nem tudom elkezdeni az életemet. 26 éves vagyok, és a kövérség és ezek a problémáim miatt még nem volt soha életemben kapcsolatom. nagyon magányos is vagyok emiatt. nem érdekelnek a striák sem a hasamon, komolyan, viszont hogy lóg a bőr a mellkasomon az borzalmasan zavar. az zavart mindig a legjobban....
145 kiló voltam, 70 re fogytam, jelenleg 80 vagyok mert kiedzettem magam, azt remélve, hogy ha megnövesztem a mellkasom a bőr is eltűnik.... tévedtem, felül szépen domborodnak a mellizmaim, de alul lóg a bőr továbbra is....
26F
Hasonló cipőben járok én is , 50kg fogyás, lógó bőr mindenütt 20as éveim közepén.
Bizony, kegyetlenül kihat az ember szociális életére, ha férfiként lóg a melle.
Szemléltetésképp ez olyan, mintha egy csajnak here nőne az állára.
Egyébként ha a mellkasod volt ami ennyire zavart, akkor miért nem azt hozadtad rendbe először?
(én is most gondolkodok a műtéten, piszokul félek, de azt tudom, hogy a mellkasom az első számú amit helyre kell hozni, mert semmi férfias nincs benne. Egy lógó has az jobban eltakarható)
Kérdező: csináltasd meg! Több évet már ne pazarolj el az éeltedből!
Légy végre határozott férfi és kész.Menj vissza szépen a dokihoz, hogy műtsön meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!