13 éves vagyok, tyúkmellkasom van. Nyáron fogok kés alá feküdni, többi lent (? )
A kérdésem az lenne,hogy milyen nyomok maradnak a műtét után? feltűnő lesz, h tyukmellem volt?
vagy ha szép mellizmokat fejélesztek rá egyáltalán nem fog látszódni?
értelmes válaszokat előre is köszönöm :)
van akinek egészségügyi gondot is okoz, légzésproblémát, tüdő kérosodást. Ilyen esetben kötelező a műtét.
Kérdező: Ezekről az orvosodatkérdezd meg.
jah,és nem valami kicsi az elváltozás, nagyon zavar, ha oldalról nézzük nagyjából 5-6 cm-re is kidudorodik.
ezért szeretnélm megműttetni,mert ekkora elváltozásnál még ha mellizomra gyúrok sem fog egyáltalán eltűnni.
A heg biztosan meglátszik majd, de érdemes vállalni a műtétet. Itt egy videó, a srácnak is komoly tyúkmellkasa volt, és milyen jól helyrehozták.
http://www.youtube.com/watch?v=27xnMrw2EcA&feature=plcp
Amúgy "pectus carinatum" kifejezésre rákereshetsz a neten, és láthatod a másoknál elért eredményt.
hát sajnos nagyon pszihésen fogom fel, strandra az elmúlt 3 évben szégyelltem kimenni, 1-2 alkalommal voltam kint, pópóban rosszul érzem mahgam, mert feltűnő a kis dudor, ezért még nyáron is pulcsival próbálom takarni... nagyon szégyenlem ezt a "betegséget" bár vannak akik aztmondják hopgy nem feltűnő :/
szóval csak szorongást váltott ki nálam,és úgy érzem(mivel már kezdek érdeklődni komolyan a lányok iránt), hogy soha senkinek nem fogok így tetszeni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!