Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ha csóró vagy, hogy van...

Ha csóró vagy, hogy van pénzed mellműtétre?

Figyelt kérdés
Nem érdekelnek a degradáló válaszok, olyanok írjanak, akiknek sikerült összegyűjtenie vhogy...mennyi ideig tartott, mennyiért csináltatta,hogyan spórolt rá? Kinél? Akik normálisan válaszolnak, azoknak 1000 köszönet, akik pedig csak úgy leszólnak és bunkóskodnak, egészségükre...
2010. márc. 4. 20:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az Aesthetica tényleg egy átverés, ráadásul le se szállnak az emberről... Én is ott voltam legelőször konzultáción, aztán belemélyedtem a témába és rájöttem, hogy kamu. Én gyeden vagyok és fél év alatt sikerült összespórolni. Volt valamennyi félretett pénz, az volt az alap, aztán minden hónapban félretetük a gyedet és abból éltünk, amit párom keresett. Mivel a spórolás időszaka tavaszra és nyárra esett, könnyű volt, mert fűtésre, benzinre kevesebbet kellett költeni mint télen. A nyaralás meg annyi volt, hogy beértük a belföldi üdüléssel a munkahelyi üdülőben. 2009 novemberében műtöttek. Amúgy is mindenképp ősz végén, tél elején akartam, mivel műtét után nem igazán lehet napra menni, a zuhanyozással is vigyázni kell stb (mellműtét volt amúgy). Mondjuk nekem szerencsém volt, mert ha nem jött volna össze a teljes összeg, akkor szüleim kölcsön tudtak volna adni, mivel ők épp akkor váltottak ki valami életbiztosítást. Amúgy tényleg a legtöbben hitelre csinálják, vagy a táncosnőknek a munkaadójuk, ugyanis ők sem keresik magukat betegre, illetve a sok pénz a főnöknél köt ki és nem náluk.
2010. márc. 12. 14:57
 12/13 anonim ***** válasza:
A legtöbb klinikán már részletre is megcsinálják.
2011. márc. 8. 14:23
 13/13 anonim válasza:
Szia.Nekem is ugyanilyen problemam van.Sajnos a mellmeretem 75 B.Emiatt sokan kinevettek,fölleg lanyok.Par eve kikerültem Nemetorszagba es felkerestem egy szepsegklinikat.Elmondtak hogy milyen mod van ra hogy kes ala feküdjek.Ha kijösz Nemetbe es dolgozol legalabb 3 honapig,lehetöseget kapsz ra hogy reszletre fizesd a mütetet.Sajnos mivel meg nem dolgozok,nem tudom teljesiteni a vagyamat.Gyüjteni meg nincs ertelme,mert 2 ev mulva sem jönne össze.
2013. jan. 18. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!