Mennyi pénzed van? (Kérdésed túl rövid)
nekem 20 éves korig 220.000 volt a legtöbb a kártyámon, de az már 7 éve volt és azóta bele kell számolni az inflációt is.
ma már kb. 300-350-et érhetne
ja amúgy saját melóból, nem szülői támogatással...
Nekem 20 évesen már volt 1 millió forintom, akkoriban 10% volt az állampapír kamat, és kamatadó sem volt.
Azért volt ennyim, mert mindent félretettem, lakásra gyűjtöttem. Közben rájöttem, hogy a lakás tényénél sokkal jobban tetszik, hogy egyre nagyobb a tőkejövedelmem és a tartalékom.
Gyerekkoromban 13-14évesen volt egyszer 160-170ezer forintom ezt persze mindig gyűjtögettem 5-10-20ezreket kaptam/alkalom névnap, szülinap stb.
költöttem is belőle jó sokat :( ha nem költők semmire akkor most olyan 300ezrem biztos lenne.
A mostani vagyonom 20éves fiúként 20ezer Ft de nem sokáig mert nike cipőt akarok venni mert a régi már 3éves lesz májusban és már reped, de megérte niket venni jobban jártam mint 3-4kínai cipővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!