Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ha csóró vagy, hogy van...

Ha csóró vagy, hogy van pénzed mellműtétre?

Figyelt kérdés
Nem érdekelnek a degradáló válaszok, olyanok írjanak, akiknek sikerült összegyűjtenie vhogy...mennyi ideig tartott, mennyiért csináltatta,hogyan spórolt rá? Kinél? Akik normálisan válaszolnak, azoknak 1000 köszönet, akik pedig csak úgy leszólnak és bunkóskodnak, egészségükre...
2010. márc. 4. 20:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
43%
Ha csóró vagy akkor minek egyáltalán? Nagy mellekkel talán jobb életed lesz? Szebb leszel? Hát egyáltalán nem. Legfeljebb többen akarnak majd megdugni és hülye p*csának nézni és kevesebb önbizalmad marad. És hogy hasznos is legyek: menj el dolgozni, kb 4 hónap alatt összejön rá a pénz. Legalább is nekem ennyi lenne, de én inkább értelmes dolgokra költöm.
2010. márc. 4. 21:24
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Nekem sikerült összespórolnom egy implantátum árát, sőt lehet kétszer is megműtethettem volna magam belőle. Én ösztöndíjból, és melóból spóroltam két év alatt össze, de nem költöm hülyeségekre, inkább egy lagzira majd egyszer.
2010. márc. 4. 22:25
 3/13 A kérdező kommentje:
Kedves első! Ha vki csóró, akkor nincs joga szépülni? Csak a műp.csáknak jár, akiknek kifizeti a pasija? Vagy apuka kedvencének? Képzeld :dolgozom... Képzeld diplomám is van, de mégis csóró vagyok, mert nekem nincsenek gazdag szüleim, gazdag párom, hitel van a lakásomon... Nagyon spórolok így is, mert csak így jövök ki, de attól még lehet vágyam az, hogy visszakapjam régi melleimet, mert kisfiam születése után sajnos megereszkedtek. És nem azért, hogy még több pasi észrevegyen, sőt a férjemnek is jó vagyok így, csak én nem érzem magam jól... Nem tehetek róla, rossz érzés, és egyszer szeretnék változtatni rajta, ezért kértem segítséget. Magamnak nem tetszem így. Kedves második! Ügyes vagy! Hidd el, ha van egy kis pénzem, nem az az első, hogy mellműtétre költöm, első a kisfiam... nem is holnapután akarok szépülni, hanem akkor, ha a mindennapi szükségleteken túl van esélyem gyűjteni. Köszi a válaszokat, várok még újabbakat!
2010. márc. 5. 08:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el,h a legtobb lanynak hitelre van. A prostik, tancosok meg hamar megkeresik az arat.

En kulfoldon elek, kb 4 honap alatt tudnam osszerakni az arat, de az en gyengem a taska...

Viszont... van egy weboldal ahova felrakhatod magad es ha az oda `jaro` embereknek tetszel es szimpatikus vagy,akkor hozzajarulnak anyagilag. De tudnod kell hozza angolul. mindjart rakeresek az oldalra!

2010. márc. 5. 12:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
www.myfreeimplants.com
2010. márc. 5. 12:48
 6/13 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, köszönöm!
2010. márc. 5. 17:20
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy ez hülyeség. Ha ez kell, hogy szebbnek érezd magad, akkor nyugodtan merj tervezni, és belevágni. Én is szeretnék nagyobb melleket, de nekem is a pénz összegyűjtésével van gondom. Nekem valószínű hitelből lesz , sajnos... És nem azért, mert nem dolgozom. Amúgymeg attól, hogy valaki szilikont rakat be, még nem lesz ribanc vagy prosti vagy egyéb. Ha pl sportolással el tudnám érni azt, hogy szebb legyen a cicim, formájára értve, akkor sportolnék többet, de mivel a mellizom erősítéssel csak a zsírszöveteket bombázom, még kisebb lesz a mellem...
2010. márc. 7. 19:04
 8/13 anonim ***** válasza:

Volt aki évekig spórolt, volt aki hitelt vett fel.

Ha csóró vagy az azért gáz mert vannak olyan korrekciós műtétetk amik nem garanciálisak (fizetnikell érte)pl tokzsugorods, vagy az egik implantátum fent marad, vagy gyulladás lép fel

2010. márc. 8. 07:24
 9/13 anonim válasza:
Én is "csóró" vagyok :), mégis szükségem volt a műtétre. Összespóroltam rá, pluszban kaptam 20%-os kedvezményt is, meg a maradékra hitelt vettem fel. Szerintem mindenképp valahogy szedd össze, mert megéri az eredmény már csak a magad megnyugtatására is. Én az aestheticánál csináltattam. Nézz fel a honlapjukra, mindig teli vannak akciókkal!
2010. márc. 9. 10:46
 10/13 anonim ***** válasza:
88%
Az aesthetica akciós ára kb annyi mint más magánklinikán a nem akciós ár
2010. márc. 9. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!