Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Nem tudom mit csináljak!? :' (

Nem tudom mit csináljak!? :' (

Figyelt kérdés

Van az arcomon egy 0,5 cm-es anyajegy, nem áll ki meg semmi, hanem a közepe sötétebb...Nemtudom hogy leszedessem-e, mert nem zavar csak ha heg maragna utána...azt nem szeretném, vagy hogy elrákosodjon vagy ilyesmi...Mit csináljak?

Köszönöm a válaszokat

2010. márc. 2. 19:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Vizsgáltasd ki bőrgyógyásszal, és kérd ki a tanácsát. Ő tud erről hitelesen nyilatkozni.
2010. márc. 2. 22:59
 2/3 anonim válasza:
Igen, az nem árthat, ha megnézeted egy bőrgyógyásszal, de valószínűleg nincsen semmi baj. A melanómás elváltozások kiugranak a bőrből, sokszor gyulladtak, és hajlamosak hirtelen növekedésnek indulni. Ha nem muszáj, szerintem ne szedesd le, mert az arcon lévő anyajegyek nagyon bájosak tudnak lenni. (Oké, ez nem egészségügyi szempont, de ez is a szexepiled része.) Viszont ha mégis le kellene vetetni, ne aggódj. A test olyan részein, ahol a bőr nincsen nyúlásnak kitéve, mint pl. a has, a hát vagy a vállhajlat, szinte nyomtalanul eltűnnek az ilyen apró műtéti hegek.
2010. márc. 3. 10:31
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

elmegyek dokihoz

2010. márc. 3. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!