Hogyan csinálják az arcműtétet?
Figyelt kérdés
Lehet hogy nem a legjobb kategória de mindegy. Arra lennék kíváncsi, hogy az arcműtétet hogyan csinálják? Tehát ha én szélesíteni akarom az állkapcsomat, akkor valami gyurma szerű cuccot odaraknak és megszárad aztán olyan lesz az alakja? Vagy hogy megy ez? Csak érdeklődés szempontjából, nem akarok csináltatni műtétet :D2011. jún. 16. 10:22
1/7 audi80gl válasza:
Városodban is biztos van "réti néger sor" este kiálsz az utca közepére és a következőket kiabálod: "Tisztesség, munka, erkölcs" másnapra biztos szélesebb lesz az álkapcsod, és ez még olcsóbb is, (a TB fizeti)
2/7 anonim válasza:
Előző, én akkor kelek reggelente mikor te így poénkodsz :D Kérdező én még állkapocs szélesítő műtétről nem is hallottam, te igen vagy csak úgy kérdezted?
3/7 A kérdező kommentje:
Áh nem csak pl Michael Jacksonnak ahogy átszabták az arcát az hogy volt. Nem kérek rasszista megjegyzéseket vagy modiknak megy!
2011. jún. 23. 11:17
4/7 anonim válasza:
Az állkapocs az CSONT, de mindegy XD
5/7 anonim válasza:
Mi bajod a rasszistákkal kedves kérdező?
6/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogyan csinálják, de láttam egy londoni klinika internetes oldalát, ahol elég szép eredményeket értek el:
7/7 A kérdező kommentje:
Semmi bajom velük, csak néhány oldalon meghallják Michael Jackson nevét és rögtön arra következtetnek hogy nem akart fekete lenni azért lett fehér bőrű és ezt akartam elkerülni hogy szidalmazzanak bárkitis. És igen, rájöttem hogy az állkapocs egy csont, köszöntem szépen
2011. jún. 24. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!