90kg-san császároztak a kisfiammal a műtőből már 74kg-val távoztam azóta 70kg vagyok és úgy nézek ki mint aki 6 hónapos terhes.A sok edzés hiába való mert nem érzek izomlázat a hasamba még 200 felülés után sem.:( már nagyon elkeseredtem nap mint nap megkérdezik mikor szülök.Ez lelkileg már megviselt nagyon és pénzem nincs a műtétre.Már nem szeretek az útcára menni nem akarok emberekkel találkozni és a párkapcsolatomra is kihatott már ez a dolog.
2011. máj. 23. 07:55
1/10 anonim válasza:
szia!Futni futsz?mert a has attól megy le.felülést hiába csinalsz,attól nem megy le.
2011. máj. 23. 08:24
2/10 anonim válasza:
Drága kérdező. A felülések a hasnak egy pofon a szarnak. Rengeteg de RENGETEG kardió. Kerékpározás futás kifulladásig.
2011. máj. 23. 09:27
3/10 A kérdező kommentje:
Igen már próbáltam a futást napi 20 perc futópadon.Nem elég vagy nem jól csináltam?
2011. máj. 23. 09:32
4/10 anonim válasza:
Elmész egy edzőterembe. Elkezdet a futó géppel nem muszáj futni csak gyaloglás de kb 40 perc de minimum 30. Utána 30 perc kerékpározás. És így minden nap. És lesz hatása. Mert az otthoni aerobic meg felülés fabatkát sem érnek.
2011. máj. 23. 09:32
5/10 anonim válasza:
Cardio a kulcs. Nem a felülések.
Osztom az illetőnek a véleményét, aki az edzőtermet javasolta. De ha pici baba mellett nincs időd, akkor tegyél be a dvd lejátszóba valami jó kis táncos, pörgős aerobic lemezt. Pl Czanik Balázs capoera aerobicja nagyon hatásos. Szülés után én is ezt fogom alkalmazni. Terhességem előtt is erre mozogtam.
2011. máj. 23. 09:37
6/10 anonim válasza:
ma 09:32
Persze, hogy az lenne a legjobb megoldás, de nem hiszem, hogy kisbaba mellett erre van lehetősége (nekem sincs), így marad az otthoni edzés (szobabicikli, ellipszis trainer... bár ez utóbbi kicsit húzós, már ha jobbat akar az ember.)
2011. máj. 23. 17:27
7/10 anonim válasza:
A kardio gyakorlatok mellé ajánlom neked Kareen Zebroff Jóga mindenkinek című könyvét. Rengeteg hasznos gyakorlat van benne, de egyet kiemelnék ami a te esetedre szerintem jó lehet. A 28. oldalon találod:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. máj. 23. 17:56
8/10 anonim válasza:
40 perc gyaloglás vagy futás a szabadban minden nap, annyit rábízhatod a párodra a gyerköcöt. És kikapcsolódásnak sem rossz, ha nem azon agyalsz mi van otthon. Hidd el, nem csak a hasadon lesz pozitív változás.
2011. máj. 24. 01:54
9/10 anonim válasza:
én 78al szültem, most vagyok 55. 5kg van még rajtam pluszban, de az is pont a hason. ráadásul kinyúlt a bőr is , úgyhogy írj mit csináljunk
2011. máj. 30. 22:20
10/10 anonim válasza:
Nem akarok senkit kétségbe vonni, de nekem bejött az otthoni torna és a felülés. Sokat tudtam vele fogyni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!