Nem vagyok kibékülve a hasammal, szerintetek milyen?
Jó ideje rendszeresen sportolok (úszás + tornák),igyekszem rendesen enni,mégis mindig valami elveszi a kedvem és úgy érzem sose lesz szép hasam :( Az a célom hogy olyan izmos,lapos legyen hogy nyugodt szívvel tudjak rövid pólókat hordani (nem nagyon minikre gondoltam,csak olyanra ami szabadon hagyja a köldök alatti,csípő fölötti sávot).
Íme az alakom:
Ha leülök elég csúnyán néz ki :( Fogyózni meg nem merek mert így is 75/A-s a mellem,ha még ledobnék pár kilót,semmi se maradna belőle.
Bírom az ilyeneket. Ezen neked mi nem tetszik? Mondjuk ezt hiába mondom, sőt hiába fog győzködni akárki, hogy jó a hasad, nem fogod elhinni úgysem. Szerintem jó alakod van.
21/F
Az elsővel értek egyet.
Hiába írnám én is, hogy csak te nem látod, milyen lapos a hasad. Örök elégedetlenség, saját testünk nem reálisan való szemlélése - ez itt a baj, nem pedig a hasfalad.
Szia! Szerintem is jó alakod van! Látszik h sportolsz.
Amikor a képet csináltad jobban kihúztad magad mint ahogy napközben szoktál lenni? Vagy behúztad a hasad?
De ha alapjáraton ilyen a hasad akk tényleg nem értem mi a bajod vele...
Esetleg (bár a képen nem látszik) lehet széles a csípőd és ez zavar, de az ellen meg úgysem tehetsz semmit
most ezzel mi a bajod?
ilyen alakom lenne....
Mindig ennyire kihúzom magam,a hasam meg "köztes állapotban" van,se nem behúzva,se nem kinyomva.
Egyébként lehet hogy tényleg túlzok magammal szemben,de sokat piszkáltak régebben a külsőm miatt ráadásul (vagy éppen ezért?) elég önmarcangoló és pesszimista is vagyok.
Köszönöm hogy válaszoltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!