Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem vagyok kibékülve a hasamma...

Nem vagyok kibékülve a hasammal, szerintetek milyen?

Figyelt kérdés

Jó ideje rendszeresen sportolok (úszás + tornák),igyekszem rendesen enni,mégis mindig valami elveszi a kedvem és úgy érzem sose lesz szép hasam :( Az a célom hogy olyan izmos,lapos legyen hogy nyugodt szívvel tudjak rövid pólókat hordani (nem nagyon minikre gondoltam,csak olyanra ami szabadon hagyja a köldök alatti,csípő fölötti sávot).

Íme az alakom:

[link]

[link]

Ha leülök elég csúnyán néz ki :( Fogyózni meg nem merek mert így is 75/A-s a mellem,ha még ledobnék pár kilót,semmi se maradna belőle.

2011. jún. 24. 17:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Bírom az ilyeneket. Ezen neked mi nem tetszik? Mondjuk ezt hiába mondom, sőt hiába fog győzködni akárki, hogy jó a hasad, nem fogod elhinni úgysem. Szerintem jó alakod van.

21/F

2011. jún. 24. 17:04
 2/14 anonim ***** válasza:
Koncentrált zsírégetés nem létezik, szóval vagy fogysz mindenhonnan(akár mellből is kicsit) vagy nem lesz lapos hasad.
2011. jún. 24. 17:07
 3/14 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem lehet egy helyről fogyni. Sajnos olyan a szervezetem,hogy ha fogyok,gyakorlatilag elsőre mellből fogyok,és legutoljára hasról.
2011. jún. 24. 17:10
 4/14 anonim ***** válasza:
55%

Az elsővel értek egyet.

Hiába írnám én is, hogy csak te nem látod, milyen lapos a hasad. Örök elégedetlenség, saját testünk nem reálisan való szemlélése - ez itt a baj, nem pedig a hasfalad.

2011. jún. 24. 17:11
 5/14 anonim ***** válasza:
Próbáld meg azt, hogy más szemszögéből nézed magad. Csak éld bele valaki más helyzetébe, és nézd úgy magad. Nekem bevált. Egyébként nem tudom mi bajod van magaddal, de szerintem ez is betudható annak, hogy irreálisan nézed magad. A megrögzült régi gondolatok. Ezen csak te tudsz változtatni. Ezzel én is így voltam, vagyok még mindig. Szép alakod van.
2011. jún. 24. 17:14
 6/14 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem is jó alakod van! Látszik h sportolsz.

Amikor a képet csináltad jobban kihúztad magad mint ahogy napközben szoktál lenni? Vagy behúztad a hasad?

De ha alapjáraton ilyen a hasad akk tényleg nem értem mi a bajod vele...

Esetleg (bár a képen nem látszik) lehet széles a csípőd és ez zavar, de az ellen meg úgysem tehetsz semmit

2011. jún. 24. 17:19
 7/14 anonim ***** válasza:
Jó az alakod ! Ne fogyózz !
2011. jún. 24. 17:21
 8/14 anonim válasza:

most ezzel mi a bajod?

ilyen alakom lenne....

2011. jún. 24. 17:24
 9/14 A kérdező kommentje:

Mindig ennyire kihúzom magam,a hasam meg "köztes állapotban" van,se nem behúzva,se nem kinyomva.

Egyébként lehet hogy tényleg túlzok magammal szemben,de sokat piszkáltak régebben a külsőm miatt ráadásul (vagy éppen ezért?) elég önmarcangoló és pesszimista is vagyok.

Köszönöm hogy válaszoltatok.

2011. jún. 24. 17:30
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem a hasaddal van a baj, hanem az önértékeléseddel. De azzal nagyon.
2011. jún. 24. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!