Fülműtét; elkerülhetetlen? Ha igen, hogyan csinálják?
Mint a legtöbb lánynak, nekem is ki lett szúrva a fülem kiskoromban. Ha jól emlékszem, 4-5 évesen kivettük a fülbevalót, mert fájt és begyulladt a fülem tőle. Akkor kezdett ilyen gennycsomó szerű valami 'nőni' a fülemben, a lyukban. Anyukám nyomkodni akarta, hogy kijöjjön, de nem engedtem neki. Most 14 éves vagyok, már elég nagy ez a csomó, és zavar. Évekkel ezelőtt mondta egy orvos, hogy egy kisebb műtéttel ki lehetne szedni. Ez eddig oké, csak én már az injekció látványától is rosszul vagyok, rettegek az ilyenektől, viszont nagyon akarok fülbevalót, nem is egy sort.
Próbáltuk kamillával borogatni még régebben, de nem segített. Nincs esetleg valami módszer, amivel ki lehetne szedni műtét helyett?
Vagy ha nem marad más, csak a műtét, hogy zajlik? Hova adnak érzéstelenítőt, ha egyáltalán adnak? Volt már valaki ilyen helyzetben, mint én? A válaszolóknak előre is köszönöm!
Mellesleg: eddig még csak arany fülbevalóim voltak. Nem lehet, hogy aranyallergia? Mert ha begyógyul, utána mindenféleképp szeretnék fülbevalót, és akkor orvosi fémmel próbálkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!