Ti így belevágnátok a műtétbe?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy már elég régóta tervezem azt, hogy kés alá fekszem mert nagyon zavar az, hogy nincs semmi mellem.
Ki is néztem egy pár orvost, utána olvastam pár helyen.
Úgy tervezem ezt az egészet, hogy egészségpénztár kártyával fedezném annyit amennyi a kártyám egyenlege, egy kis részét önerőből és kb 300.000Ft-ot vennék fel hitelre amitől nagyon félek de másképp nem tudom megoldani.
Semmi cofidis és hasonlók az OTP banknál a személyi kölcsönt néztem havi 20-21 ezer forint lenne 13 hónapig ami szerintem nem vészes. Van itt hasonló aki hitelt vett fel szépészeti beavatkozásra?
2015. ápr. 19. 13:10
11/11 anonim válasza:
A doki a munkájára vállal garanciát, és a szilikonra a gyártó vállal örök érvényű garanciát! Így van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!