Mit szólnátok ehhez az üzleti ötlethez? Ti belevágnátok-e helyettem?
Eszembe jutott egy tök jó ötlet, ahogy éhesen sétáltam a metróaluljáróban, leírom röviden:
mit szólnátok egy olyan válallkozáshoz, ami félkészre sütött mirelit pékárut adna el kisebb üzleteknek, pl kroásszant, pogácsa, sós-édes aprósüti, amiket az üzletek "helyben" sütnének ki? Tehát én adnám a félkész pékárut, és mellé sütőket, amiket tőlem bérelnének a boltok, így nem kéne beruházniuk egyszerre sok pénzt, mégis minden üzlet pékség is lehetne egyben. bármelyik bodajki ismerősömnek mondtam, azt mondták, hogy ilyen ötletet ők még sose. ti beszállnátok?
ha esetleg nagyobb városokban is szoktál utazgatni, akkor tudod, hogy erre épül a fornetti, princess stb. pékségek.
pontosan ugyanezt csinálják.
Adják a franchise-ban a milliós légkeveréses kemencéket, a fagyasztott pékárut, a zacskókat stb.
Ez az ötlet mintegy 15 éves és tényleg jól meggazdagodott belőle a gazdája- de már az aldi, lidl stb. üzletláncok is ezt csinálják a saját boltjaikban.
:))))
Jot mosolyogtam a kerdesen :)
Igen,ahogy az elozo hozzaszolok irtak ;)
Te tényleg több száz kemencét meg tudsz venni? Közben éhesen sétálgatsz?
De ha a tőke adott, és nem sajnálod az időt, akkor hajrá!
Sok sikert kivánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!