Mit szólnátok ehhez az üzleti ötlethez? Ti belevágnátok-e helyettem?
Figyelt kérdés
Eszembe jutott egy tök jó ötlet, ahogy éhesen sétáltam a metróaluljáróban, leírom röviden:
mit szólnátok egy olyan válallkozáshoz, ami félkészre sütött mirelit pékárut adna el kisebb üzleteknek, pl kroásszant, pogácsa, sós-édes aprósüti, amiket az üzletek "helyben" sütnének ki? Tehát én adnám a félkész pékárut, és mellé sütőket, amiket tőlem bérelnének a boltok, így nem kéne beruházniuk egyszerre sok pénzt, mégis minden üzlet pékség is lehetne egyben. bármelyik bodajki ismerősömnek mondtam, azt mondták, hogy ilyen ötletet ők még sose. ti beszállnátok?
2015. márc. 30. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!