Mi a véleményetek Cindy Jacksonról? Szerintetek jól sikerült az az 52 műtét rajta? Ti is belevágnátok?
Akik nem tudnák hogy ki Cindy elárulom , az a hölgy akin rengeteg plasztikai műtétet végeztek ezzel rekordot állított de azóta már megdöntötték ketten is.
Ő lenne Cindy:
A hölgy 53 éves.Én becsülöm a kitartását és akarat erejét.Sok nála fiatalabb , híresebb , gazdagabb sztárt is kenterbe vág.
Ő pedig egy férfi akit Cindy inspirált:
műtétek előtt-után kép.
Ezek az emberek tudnak plasztikázni , nem lettek torzak meg szörny fejűek és természetesen néznek ki(persze ha fiatalabb lenne a valós koruk). Szerintem mind a kettőjük lenyűgöző hogy harcolnak az idővel.
valóban szép
és nem látszik az 53 műtét
de annyira nem szimpi ez az életmód
más gondja sincs?!
mi az h ezt a pasit Cindy inspirálta?
miatta ő is műttette magát? vagy ő fizette neki?
amúgy a pasi bűnözőnek néz ki:D
szóval sztem azért ne ő legyen a példaképed!
tudnék mutatni ezer olyan nőt (akár 70 éveset is)
akik tisztesek, becsületesek, szépen öregedtek meg műtét nélkül, és keményen végigdolgozták az életüket!!!
az hogy ez a nő 52 műtét után szép nem nagy kunszt
nincs mire büszkének lennie
nem a külső a legnagyobb érték
ha erre 53 évesen nem jött rá akkor csak szánni tudom!!!
VÁLASSZ MÁS PLDAKÉPET!
ja és én a ráncos, tolókocsis, de becsületes munkát végző kisnyugdíjast többre becsülöm!!
előző voltam
eredetileg is gyönyörű volt!!
"több ráncfelvarrásban volt része, de csinosították a szemöldökét, az ajkait, a térdét, az orrát, a fenekét, a haját és a fogait, nem beszélve a mellimplantátumokról és a vénák eltüntetéséről. Az amerikai feltaláló lányának azonban mindez nem volt elég, ugyanis megint megműttette magát."
van fogalmad róla milyen torz önképe lehet?????????
most épp Bridget Bardora akar hasonlítani..(ezt olvastam)
vajon miért nem önmaga akar lenni??
53 évesen??
te rá nézel fel?
van egy gazdag apja meg sok kitartója akik mindent a s*gge alá tolnak
baromira nagy büszkeség
sztem ő súlyos beteg!! agyilag!!
tele lehet komplexusokkal amit próbál ellensúlyozni...
sajnálom őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!