Nem tetszik a bimbóudvarom, műtét?
Sziasztok!
18 éves lány vagyok és elégedetlen vagyok a bimbóudvarom méretével. A melleim nagyobbak az átlagnál, mondhatni nagyok és amikor hirtelen elkezdtek nőni akkor nyúlott meg a bimbóudvarom is. :/
Nem azt mondom, hogy "parizermell", de az átlagosnál mindenképpen nagyobb. A melleim formájával elégedett vagyok és méretével is, de ebbe nem tudok beletörődni. :/
Azt olvastam, hogy kb 160-200 000 Ft ez a 20 perces műtét és egyre többet agyalok rajta, hogy belevágjak-e. Vélemények?
Tiszta hülye vagy.
Sok sikert, hogy tönkretedd az életed.
Miért is?
Ma már elég biztonságosak a plasztikai beavatkozások, 2011 írunk, tudod. :)
Egyébként már volt plasztikai műtétem. Elálló füleim voltak és megcsinálták amikor még ovis voltam. Lám-lám kutya bajom. :)
Látod, pont ezért.
Egyrészt mert ez egy drog, másrészt mert pokoli drága drog, harmadrészt mert teljesen fölösleges.
Megműtötték az elálló füleid, oké, a szüleid úgy gondolták csinosabb leszel, oké...
Aztán most kitalálsz valami kamu marhaságot, hogy nem tetszik a bimbóudvarod... És? Nekem meg nem tetszik, hogy görbe a nagylábujjam, rohanjak megműttetni félmillióért?
Kit zavar? Zavarta bármelyik párodat is? (Biztos, hogy nem) Zavar a párkapcsolat teremtésben? (Biztos, hogy nem, azért ez nem olyan, minthogy pl semmi melled nem lenne).
El fogják rontani a szép, természetes melledet? Igen, határozottan.
Utána majd jön az, hogy nem elég széles a csípőd, egy kis protézis, nem elég kemény a feneked, egy kis botox, hopsz az ajkad nem elég dús...
Fölösleges, hidd el.
Kamu az egész, hogy "nem tudok beletörődni".
Csak unatkozol és szeretnéd felhívni magadra a figyelmet.
Talán valami kevésbé károssal is próbálkozhatnál...
Felhívni magamra a figyelmet? Senkinek sem mondtam el még az ismerőseim közül.
És ez nem egy hirtelen jött valami, pár éve (amióta ilyenné formálódott) már zavar. És miért rontanák el? Nem élné reneszánszát a plasztikai sebészet ha mindent elrontanának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!