Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Nem tetszik a bimbóudvarom,...

Nem tetszik a bimbóudvarom, műtét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

18 éves lány vagyok és elégedetlen vagyok a bimbóudvarom méretével. A melleim nagyobbak az átlagnál, mondhatni nagyok és amikor hirtelen elkezdtek nőni akkor nyúlott meg a bimbóudvarom is. :/

Nem azt mondom, hogy "parizermell", de az átlagosnál mindenképpen nagyobb. A melleim formájával elégedett vagyok és méretével is, de ebbe nem tudok beletörődni. :/

Azt olvastam, hogy kb 160-200 000 Ft ez a 20 perces műtét és egyre többet agyalok rajta, hogy belevágjak-e. Vélemények?

2011. nov. 29. 22:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne. Először is ez minden bizonnyal csak számodra zavaró, a másik része pedig, hogy még fog alakulni.
2011. nov. 29. 22:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Tiszta hülye vagy.

Sok sikert, hogy tönkretedd az életed.

2011. nov. 29. 22:45
 3/9 A kérdező kommentje:

Miért is?

Ma már elég biztonságosak a plasztikai beavatkozások, 2011 írunk, tudod. :)

Egyébként már volt plasztikai műtétem. Elálló füleim voltak és megcsinálták amikor még ovis voltam. Lám-lám kutya bajom. :)

2011. nov. 29. 22:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Tudod nem lehetsz benne biztos hogy szépen összeforr majd, vagy minden jól megy majd. Lehet hogy egy életre ott lesznek majd a nyomok, ami sokkal rondább mint akár a "parizermell". Nekem kicsi a mellem és nagy a mellbimbóudvar, szóval elég fura, de ezt én látom egyedül, meg a párom, akinek így is nagyon tetszek. Komolyan értelmetlen hülyeségnek tartom azt ha valaki erre költ ilyen rengeteg pénzt. Se szebb, se jobb nem leszel tőle, semmi nem változik... nem éri meg.
2011. nov. 29. 22:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Látod, pont ezért.

Egyrészt mert ez egy drog, másrészt mert pokoli drága drog, harmadrészt mert teljesen fölösleges.

Megműtötték az elálló füleid, oké, a szüleid úgy gondolták csinosabb leszel, oké...

Aztán most kitalálsz valami kamu marhaságot, hogy nem tetszik a bimbóudvarod... És? Nekem meg nem tetszik, hogy görbe a nagylábujjam, rohanjak megműttetni félmillióért?

Kit zavar? Zavarta bármelyik párodat is? (Biztos, hogy nem) Zavar a párkapcsolat teremtésben? (Biztos, hogy nem, azért ez nem olyan, minthogy pl semmi melled nem lenne).

El fogják rontani a szép, természetes melledet? Igen, határozottan.

Utána majd jön az, hogy nem elég széles a csípőd, egy kis protézis, nem elég kemény a feneked, egy kis botox, hopsz az ajkad nem elég dús...

Fölösleges, hidd el.

Kamu az egész, hogy "nem tudok beletörődni".

Csak unatkozol és szeretnéd felhívni magadra a figyelmet.

Talán valami kevésbé károssal is próbálkozhatnál...

2011. nov. 30. 05:45
 6/9 A kérdező kommentje:

Felhívni magamra a figyelmet? Senkinek sem mondtam el még az ismerőseim közül.

És ez nem egy hirtelen jött valami, pár éve (amióta ilyenné formálódott) már zavar. És miért rontanák el? Nem élné reneszánszát a plasztikai sebészet ha mindent elrontanának.

2011. nov. 30. 13:50
 7/9 anonim válasza:
nyugodtan vágj bele a műtétebe! ott vékony a bőr, szépen is gyógyul.
2011. dec. 4. 16:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó! Talán bennfentes vagy a témában?:)
2011. dec. 4. 23:05
 9/9 anonim ***** válasza:
szia. en tapasztalatbol irok neked. nekem is volt ilyen mutetem. az eredmennyel megelegedtem, de a bal mellbimbombol elvesztettem az erzest. nem varrtak hanem ragasztottak a vagast, megis egy icipici csik latszik mindket mellbimbom korul. minden mutet mas es igazabol sosem lehet tudni mi lesz a vegso eredmeny (lehet egy fertozes is mutet utan, ami fajdalmas es maradando nyomot is hagyhat) mielott dontesz varj meg 1-2 evet, mert tul fiatal vagy. mindenesetre alaposan nezz korul, gondold meg az elonyoket es hatranyokat es gondosan valassz orvost, kerj referenciakat elozo munkaikrol stb...
2011. dec. 9. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!