Menjek bele egy " növesztő " műtétbe?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy 157 centi vagyok ( lány létemre ). És van olyan műtét ami " meghosszabitana ", vagyis kell egy kis idő mig a csontjaim megnőnek, de az eredmény egy 160 cm- től felfele magasság lenne ( amennyit én akarok ). Nem tuti, hogy hallottatok ilyesmiről, mindazonáltal mi a véleményetek ? Gáz 157 centinek lenni ? Maradjak igy vagy változzak ?2010. febr. 9. 16:46
1/16 anonim válasza:
Minden úgy jó, ahogy azt megteremtetették.
A magyar lányokra amúgy sem jellemző a magasság.
De nézd pozitívan: a gyémánt is kicsi, és mégis mennyit ér!
2/16 anonim válasza:
ne butáskodj, tök fölösleges...
3/16 anonim válasza:
Hány éves vagy?
mert én 15 éves vagyok és 153 cm és sztem egyáltalán nem gáz:D
4/16 anonim válasza:
Nekem bejön ez a magasság. Feleslegesnek tartom a műtétet. 18f.
5/16 anonim válasza:
Szerintem nem gáz 157 centinek lenni.Aki szeret az ugyis elfogad olyannak amilyen vagy.
6/16 anonim válasza:
Hát ez attól is függ,hogy hány éves vay.ha még van időd nőni semmiképp ne végeztesd el,de ha már elmúltál 25 és téged ez tényleg nagyon zavar (decsak akkor!),csináltasd meg ha így jobban fogod érezni mgad.
7/16 anonim válasza:
ez az az eljárás amiben milliméteres töréseket végeznek a csontjaidon majd megvárják míg a rés "kitöltődik" ezzel növelve a magasságot?
8/16 anonim válasza:
Maradj így ahogy vagy. Én sem vagyok nálad sokkal magasabb, és szerintem semmi gáz nincs ebben.
9/16 anonim válasza:
Én 172 vagyok akkor belőlem vágni kell, mert a 160 az ideális női méret? Ne butáskodj.
10/16 anonim válasza:
Félig-meddig átfűrészelik a lábszárcsontodat és utána ráraknak egy, a fentihez hasonló kütyüt, aminek a két végét napota távolítják, ezzel húzva szét a csontot. Baromi fájdalmas, a hegekről nem isbeszélve és arról sem, h aránytalanul hosszú lesz a lábszárcsontod.
Nem véletlen, h törpék (90-100cm) se kérik általában. Én 1 esetben kérném, ha az egyik lábam rövidebb lenne pár centivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!