Menjek bele egy " növesztő " műtétbe?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy 157 centi vagyok ( lány létemre ). És van olyan műtét ami " meghosszabitana ", vagyis kell egy kis idő mig a csontjaim megnőnek, de az eredmény egy 160 cm- től felfele magasság lenne ( amennyit én akarok ). Nem tuti, hogy hallottatok ilyesmiről, mindazonáltal mi a véleményetek ? Gáz 157 centinek lenni ? Maradjak igy vagy változzak ?2010. febr. 9. 16:46
11/16 anonim válasza:
Dehogy gáz legalább könnyebben találsz pasit meg ha annyira zavar felveszel 1 magassarkút és már 160 felett vagy:) jah én 163 vok az se sokkal magasabb.. 19/L
12/16 anonim válasza:
Nem olyan egyszerű ez a műtét,írtó fájdalmas ráadásul rohadt drága!! De neked nem is kéne ezzel fogallkozni!! 157 cm nem olyan kicsi egyáltalán.Hidd el egy nőnek pont jó! magassarkút is bátran felvehetsz. Én is 15éves vagyok és 159 cm. Nekem tökéletes,és ha felveszek egy 7cm-es magassarkút még úgyis kisebb vagyok a pasimnál!
13/16 anonim válasza:
Igen, nekem is az ugrott be egyből, hogy több helyen elvágják a lábadban a csontot és így tudnak MAX pár centit magasítani rajtad.. nem pedig minimum 3-mat.. :D
Én hülyeségnek találom emiatt szétbarmolni valakinek a testét és még pénzt is kiadni érte.. De hát te tudod.. Semmi gáz nincs a magasságoddal, de egy kort írhattál volna.
14/16 anonim válasza:
Komolyan azt hiszed, hogy BÁRKIT is érdekel 3-4 centi? Ezt a baromságot... Nem vagy túl alacsony, pont jó. Nem is értem, hogy jutott ez eszedbe...
15/16 anonim válasza:
Hát én sem :) nehogy kopmplexus alakuljon ki benned emiatt! INkább elédegdj meg magaddal,egyáltalán nem vagy túl alacsony. Akinek meg nem tetszik, azt küldd el a francba! (=
16/16 anonim válasza:
Én 158 cm vagyok és igen kritikus magammal szemben (volt már szépészeti műtétem), de a magasságom soha nem okozott gondot! Lehet, hogy azért is nem zavart, mert a környezetemben sok alacsony lány van és így fel sem tűnt, hogy milyen pici vagyok. Szerintem ne menj bele a műtétbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!