Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Lányok! Ti milyen magasak...

Lányok! Ti milyen magasak vagytok, és hány cm-es magassarkút hordotok?

Figyelt kérdés
175cm-hez gáz a 10cm-s sarok ? :CC
2015. ápr. 18. 13:19
 1/8 A kérdező kommentje:
Jajj bocsi , rossz támába raktam:// ötözködés téma:DD
2015. ápr. 18. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Én 168 vagyok és bármekkorát felveszek ha az tetszik. Te is tedd ezt. Ne érdekeljen mások véleménye, amennyiben nem zavar hogy kitűnsz kicsit nyugodtan hordd :)
2015. ápr. 18. 13:24
 3/8 anonim ***** válasza:
164 cm vagyok és igazából mindegy, van 6 és 14 cm-es sarkú cipőm is. :)
2015. ápr. 18. 13:35
 4/8 anonim ***** válasza:
168 vagyok, de nekem a 8 az elviselhetőség maximuma.
2015. ápr. 18. 13:47
 5/8 anonim ***** válasza:

160 cm vagyok, így bármekkorát felvehetek, de 10 centinél nem megyek feljebb, nekem az már sok.

Azt neked kell tudnod, hogy 185 centisen hogy érzed magad. Szerintem egy lánynak/nőnek az már elég magas, nem vennék fel a helyedben ekkora sarkú cipőt, de ez csak az én véleményem, ha neked jó, akkor hord nyugodtan.

2015. ápr. 18. 14:15
 6/8 anonim ***** válasza:

169 es 13cm-est ( 3cm plat. plusz 13 cm sarok )

Nem nagyon erdekel a magassag tema, a baratom meg igy is magasabb nalam, szoval... Legalabb szep hosszu labaim lesznek :) Nekem kis sarku cipobe vhogy nem tetszik a kinezetem :S

2015. ápr. 18. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:

1.70 vagyok és általában lapos cipőben járok, a barátom 1.77 cm és igy elönyősebb

ha felveszek magassarkút akkor olyan 8-10 cm, régen mondjuk 19-20 évesen mindig 12 cm-ben jártam bár akkoriben 2-3 cmel voltam alacsonyabb (nőttem azóta :D). Leszoktam a magassarokról mert elkezdett fájni a hátam és kényelmesebb a lapos. Plusz nem kell mindig sarkaltatnom.

24/L és BP.

2015. ápr. 18. 19:09
 8/8 anonim ***** válasza:

169 cm vagyok, kényelmi szempontok miatt lapos van rajtam gyakrabban de szeretem a magasat is. Átlag 6-7-8 cm körüliek, és vastag sarokkal, ez inkább csak ízlés kérdése. De van 10 centis tűsarkúm is, nagyon kis csinos, elegáns, azzal még barátkozom mert nemrég vettem :) Nem érzem magam riasztóan magasnak benne, viszont a lábam hamar megfájdul =(. Nem tudom merrefelé laksz, de itt a fővárosban én rengeteg nálam magasabb nőt látok az utcán. Persze alacsonyabbat is, de ilyen értelemben még lehet 175 centisen is felvenném, szóval szerintem nem gáz, csak akkor ha látszik hogy feszült vagy miatta, az valahogy átjön másoknak is vagy nem tudom. Régebben én sem mertem hordani kb. csak tornacipőt. Azóta megszerettem a magasságom, mondjuk vékony is vagyok, így előnyösnek érzem.

22/L

2015. máj. 1. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!