Bakancsos lányok! Ti csak bakancsot hordotok vagy mást is (pl. tornacipőt, magassarkút, stb. )?
Nekem a legjobb barátnőm rocker,és ő a bakancs mellet fekete tornacipőt hord. De inkább a bakancsot részesíti előnyben szigorúan fekete fűzővel:)
Magassarkút még nem láttam rajta,igazából ő meg is monta hogy nincs vele semmi gondja de az ő hétköznapi ruháihoz egyszerűen nem passzol.
"Magassarkút meg utálom mert tönkreteszi a lábat, kényelmetlen, és senki sem ettől lesz nőies.."
De a bakancstól és a tornacipőtől nőies leszel?
ősszel-télen-kora tavasszal bakancs, amikor melegebb lesz, akkor tornacipő, és csak fesztiválra vagy koncertre veszek bakancsot.
magassarkút soha, nem bírja a lábam és ronda :D
15 éves punk csaj :D
Az már régen rossz, ha a mai fiatalság egy szép, elegáns magassarkúra azt mondja, hogy ronda, és inkább a láblerohasztó bakancsra szavaz..:(
Mindezt 15 évesen..mert hogy ez menő.
13:21- te azt hiszed, hogy azért hordom, mert ez a menő? :D én azért vagyok büszke bakancsos, mert ez a kényelmes, ez tükrözi a jellemem, és segít képviselni a stílusom, és nem tekintek el attól, hogy az acél az orrában akár önvédelmi célokat is szolgálhat :D
a magassarkúra meg azért mondok nemet, mert szerintem iszonyatosan kényelmetlen, nem tudok benne járni, és elnézést, hogy ezt mondom, de k*rvásnak tartom a magassarkút. És a korombelieknek sem kéne magassarkút hordania, mert hosszú távon nem biztos, hogy jót tesz. :D
De ízlések és pofonok.
15 éves punk csaj
Bakancs mellett van egy rakat magassarkúm. Húú de népszerű leszek mostXD Nem érdekel... Koncertekre bakiban járok, mert egy pogó közben ha rámlépnek, meg sem érzem, de hétköznapokon inkább a csini magassarkúkat részesítem előnyben.
17L
Mindenféle cipőm van bakancs mellett: fekete-skótkockás tornacipő,barna Mustang cipő,fekete csatos magassarkú (kb. 5 centis sarka van,nem vészes). Tavaly nyáron tangapapucsot hordtam,idén remélem sarut. Legtöbbször én is bakancsot hordok,de szeretem a változatosságot.
Amúgy meg a magassarkú javítja a tartást,szóval nem kell kapásból szidni. Igen,kényelmetlen,de nem jársz benne úgy mint egy elefánt;) Meg amúgy is,egy vérbeli rocker/goth/punk tökmindegy mit hord,úgyis vérbeli rocker/goth/punk marad (szerintem) ;)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!