Mért baj az ha magassarkút hordok 13 évesen?
Attól még nem vagy k*rva. csak tönkre teszi a gerincedet./= de te tudod.. nekem van egy évfolyamtársam aki már 10-11 éves kormában olyan magassarkú csizmában járt mint a tiéd..
Szóval én a helyedben még nem járnék abba te ez a te döntésed.. én csak most figyelmeztetés képpen monddtam neked..
Ha tudsz benne rendesen menni, le a kalappal, mert én nem:D Amúgy szerintem kicsit magas és koravén hatást keltesz, de ez csak az én szerény véleményem.
13/L
Én is gondolkoztam egy magassarkún (bár az nem ilyen), mert annyira jól nézett ki. Aztán átgondoltam a dolgot és igazából eléggé fölösleges még, menni se tudok benne, meg túl örges hatást kelt(koravén, ahogy az elöttemszóló mondta). Mondjuk 7-ben egy csaj már hordott magassarkút, szóval még 8ba bele is férne, de szerintem túlzás. Neked se kéne még hordanod.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!