Mért baj az ha magassarkút hordok 13 évesen?
Azért, mert még fiatal vagy hozzá, ráadásul árt a gerincednek. Minden nap az iskolába szerintem nem kéne magassarkúban járnod, sulis ünnepségekre persze felveheted :))
15/L
1. Mert mind a gerincednek, mind a lábadnak nagyon árt. A tested még egy jó 5-7 évig alakulófélben van, és hiába hiszed most azt, hogy semmi bajod nem lesz, ez nem így van. Számtalan példa van az eldeformálódott lábcsontokra, kinövésekre, huszonéves gerincferdülésre, iszonyatos gerincfájdalomra, mert a magassarkú miatt a tested nem a normális testtartást szokja meg. Leszarhatod, de nem érdemes.
2. Iszonyatosan röhejesen és idiótán fest egy felnőtt vagy akár egy idősebb tini szemében is egy 13 éves kislány, aki a magassarkúval akar idősebbnek tűnni (jöhet a duma, hogy nem azért, de ez még sosem volt igaz). Mindenki levágja a stílusodból, kinézetedből, a beszédedből meg főleg, hogy max 13-4 éves vagy, és magukban csak nevetnek rajtad.
3. Most komolyan, én még sosem láttam általános iskolást, aki tudott volna magassarkúban menni...
4. Minek is a magassarkú az ÁLTALÁNOS ISKOLÁBA???!!! O_O;
Még kicsi vagy hozzá. Attól még, hogy magassarkút hordasz nem vagy k*rva, de "nagylány" sem vagy, inkább csak egy nevetséges kislány, aki felnőttnek akar látszani. Egy 3-4 cm-es még beleférne, de amit linkeltél, az már nagyon magas neked. Ünnepségekre, alkalmakra persze felveheted, de ne akarj mindennap ilyenben járni.
Ha megengedsz egy kérdést, de már előttem is írták:
Miért kell ÁLTALÁNOS iskolába magassarkúban járni? Tudtommal tanulni járunk iskolába, nem divatozni. Bár ezt lehet mondani azoknak, akik a suli "menő csajának" hiszik magukat.. És ezzel még nem azt mondtam, hogy k*rva vagy, az egészen más. Na mind1, a lényeg, ha csodaszép bütyköket, gerincferdülést akarsz huszonéves korodban, akkor csak hordj nyugodtan magassarkút! ;)
Eleged van belőlem? Nem úgy tűnik.
Vegyél, attól függetlenül még egy értéktelen szardarab maradsz a többi emóssal együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!