Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mért baj az ha magassarkút...

Emolány kérdése:

Mért baj az ha magassarkút hordok 13 évesen?

Figyelt kérdés
Attól még nem vagyok k.urva. És hát elég alacsony vagyok és attól legalább magasabbnak tűnök és tetszik is. Szeretek magassarkút hordani. Előre is kösz a választ.
2011. júl. 28. 12:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Azért, mert még fiatal vagy hozzá, ráadásul árt a gerincednek. Minden nap az iskolába szerintem nem kéne magassarkúban járnod, sulis ünnepségekre persze felveheted :))

15/L

2011. júl. 28. 14:43
 12/24 anonim ***** válasza:

1. Mert mind a gerincednek, mind a lábadnak nagyon árt. A tested még egy jó 5-7 évig alakulófélben van, és hiába hiszed most azt, hogy semmi bajod nem lesz, ez nem így van. Számtalan példa van az eldeformálódott lábcsontokra, kinövésekre, huszonéves gerincferdülésre, iszonyatos gerincfájdalomra, mert a magassarkú miatt a tested nem a normális testtartást szokja meg. Leszarhatod, de nem érdemes.

2. Iszonyatosan röhejesen és idiótán fest egy felnőtt vagy akár egy idősebb tini szemében is egy 13 éves kislány, aki a magassarkúval akar idősebbnek tűnni (jöhet a duma, hogy nem azért, de ez még sosem volt igaz). Mindenki levágja a stílusodból, kinézetedből, a beszédedből meg főleg, hogy max 13-4 éves vagy, és magukban csak nevetnek rajtad.

3. Most komolyan, én még sosem láttam általános iskolást, aki tudott volna magassarkúban menni...

4. Minek is a magassarkú az ÁLTALÁNOS ISKOLÁBA???!!! O_O;

2011. júl. 28. 16:52
 13/24 anonim ***** válasza:
mert 13 évesen még bújöcskázni kéne a barátaiddal nem magassarkúban tipegni
2011. júl. 28. 17:03
 14/24 anonim ***** válasza:

Még kicsi vagy hozzá. Attól még, hogy magassarkút hordasz nem vagy k*rva, de "nagylány" sem vagy, inkább csak egy nevetséges kislány, aki felnőttnek akar látszani. Egy 3-4 cm-es még beleférne, de amit linkeltél, az már nagyon magas neked. Ünnepségekre, alkalmakra persze felveheted, de ne akarj mindennap ilyenben járni.

Ha megengedsz egy kérdést, de már előttem is írták:

Miért kell ÁLTALÁNOS iskolába magassarkúban járni? Tudtommal tanulni járunk iskolába, nem divatozni. Bár ezt lehet mondani azoknak, akik a suli "menő csajának" hiszik magukat.. És ezzel még nem azt mondtam, hogy k*rva vagy, az egészen más. Na mind1, a lényeg, ha csodaszép bütyköket, gerincferdülést akarsz huszonéves korodban, akkor csak hordj nyugodtan magassarkút! ;)

2011. júl. 28. 20:44
 15/24 anonim ***** válasza:
Múltkor még bakancsot akartál te emós féreg. ;D
2011. júl. 29. 13:35
 16/24 A kérdező kommentje:
Neked az nem mindegy. Am meg majd veszek egy olyan bakancsot. És leszálnál rólam mert már nagyon elegem van belőled. Nekem ezzel nem ártasz.
2011. júl. 29. 13:42
 17/24 anonim ***** válasza:

Eleged van belőlem? Nem úgy tűnik.

Vegyél, attól függetlenül még egy értéktelen szardarab maradsz a többi emóssal együtt...

2011. júl. 29. 14:46
 18/24 A kérdező kommentje:
És ha emo vagyok. Fáj ? Tudod engem nem érdekel hogy mit gondolsz rólam. Naponta támadnak le. Lassan megszokom.
2011. júl. 29. 19:37
 19/24 anonim ***** válasza:
Remélem egyszer valami célszerszámmal teszik...
2011. júl. 29. 19:51
 20/24 A kérdező kommentje:
Abban ne reménykedj tudok vigyázni magamra.
2011. júl. 29. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!