Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Bakancsos lányok! Ti csak...

Bakancsos lányok! Ti csak bakancsot hordotok vagy mást is (pl. tornacipőt, magassarkút, stb. )?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 18:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
legtöbbet bakancs, de jöhet a torna cipő is, vagy épp egy divatos sport cipő... meg a baba cipők :) magassarkút már ritkábban.
2010. jún. 6. 00:18
 12/15 anonim ***** válasza:

04-04 13:21-nek mondom:

a bakancs egyáltalán nem "rohasztó" mivel, ha nem tudnád ezek valódi bőrből készültek. nekem is van már 3 éve és volt h nyáron is mindig abban voltam és nem volt soha büdi a lábam sőt még csak izzadt sem. és nem is fájt, teszem hozzá!

2010. jún. 6. 00:20
 13/15 anonim ***** válasza:

Én nagyon szerettem a bakancsot, kényelmes is volt és passzolt az akkori öltözködési stílusomhoz. Nyáron nem hordtam, akkor tornacipőt viseltem, nagy ritkán esetleg tangapapucsot (de azt nem nagyon szerettem, csak néha tényleg olyan meleg volt, hogy muszáj volt). Ja, meg időnként fekete sportcipővel is váltogattam a tornacipőt.

Most is kényelmes viseletnek tartom a bakancsot, csak közben nőiesedett a stílusom, nem passzolna össze. Így max. koncertre veszem fel, mert a zenei ízlésem viszont nem változott (metál). :)

2010. szept. 2. 10:41
 14/15 anonim ***** válasza:

hmmm...én most készülök bakancsot venni de csak azért mert felénk télen koripálya az út :)

rocker vagyok öltözködésemen abszolút nyoma sincs (kivéve a nyakláncaim meg a bőr karkötőim - de azok se szegecseltek :)), így a cipő készletem a 12 centis sarkú csizmától (amit imádok mert nagyon kényelmes, és hazudik az aki tűsarkúra azt mondja hogy kényelmetlen mert egy minőségi darab ami tényleg kerül 15-20 ezer forintba az bizony megszolgálja az árát és nem cseszi szét a lábat...és persze évekig bírja...na meg persze nagyon kényelmes mivel ezeket úgy is alakítják ki hogy azok legyenek) az 5 centis sarkú kis topánkán át a sportcipőig mindenem van, papucsaim is ... egyedül szandált nem hordok mert az szerintem már gusztustalan kategória de kinek mi :)

19/L -rocker

2010. okt. 12. 15:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Leggyakrabban bakancsot hordok, igen. Viszont nyáron fekete Converse és még az is előfordul, hogy valami fekete sarut kapok magamra, mikor már tényleg nagy a forróság.

Magassarkút nem hordok. Viszont amikor olyan eseményre megyek, akkor kénytelen vagyok felvenni. Például a ballagásomra bakancsban mentem és akkor hazaküldtek, hogy vegyem át, hogy képzelem ezt, meg blabla.. na, akkor volt életemben először magassarkú cipő rajtam. Azóta is szörnyen érzem magam.. :DDD

2013. szept. 20. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!