Hol találhatnék divatos fekete magassarkút 35-ös méretben?
Nagyon fontos, hogy fekete legyen, mivel ballagásra kéne :$
(A Kislábú Nõk Cipõboltját ismerem)
Köszi, aki segít!
Az interneten! Online cipőbolt annyi van mint a nyűlsz@r.
Példa: [link]
1#:internetben nem nagyon bízom, többször elhányták már a rendelésünket stb, amúgy átnéztem a cipoplaza.hu-t, de a legtöbb egyáltalán nem alkalmi cipõ, ami mégis, az egyáltalán nem illik sajnos egy ballagásra :( de azért köszi
2#:igen, néztem, de sajnos nem jártam sikerrel :( volt, ahol azt mondták, nem tartanak 35-ös méretet, máshol meg elfogyott minden, esetleg a full vénkisasszonyos darabok maradtak.
A Sebastianot tervezem még meglátogatni, legutóbb tavaly nyáron vettem ott egy nagyon szép balerinát, akkor láttam ott több 35-ös cipõt (Örsi Árkádról van szó)
4es vagyok, csak egy ötlet volt.
Megpróbálhatod, hogy veszel 26ost és kitömöd vagy teszel bele talpbetétet, hátha jó lesz.
Vagy a deichmann-nak van online felülete, nem tudom onnan meg mered-e rendelni, most ezt az egyet találtam, amiből van 35ös:
26-os?Talán annyira nem kicsi a lábam :)
Köszi, ezt a cipõt megnézem, ha jó, akkor viszont sokat kell majd gyakorolnom, mert eddig max. 6 cm volt, amiben szépen tudtam még menni:-)
Utolsó, köszi :) a CCC-ben voltam, csak sajnos majdnem mindegyik cipõ a, eszméletlen ronda b, nem volt 35-ösben c, nem ballagásra illett
A Deichmannt tervezem újra meglátogatni, hátha azóta már "javult" a kínálat.
Illetve, ha nincs 35-ös, akkor van értelme egy számmal nagyobbat venni?Valamilyen talpbetéttel vagy ilyesmivel megoldható, hogy ne essen le a lábamról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!