Miért divatos ez - fiúk? Bővebben lent!
Fehér "kopott" (direkt ijen) retro mintás póló, borotvált hónaj, Fehér MST boxer (Természetessen látszik ha gugol ha nem) Fekete rövidnadrág borotvált láb, Kék AirMAX és fehér bokazokni?
- Tudom nem ideális viselet, de nyár vége felé annyi ilyen embert láttam, a borotvált részeket azért érdekel mert pár ismerősöm is így öltözködik! Ez lenne a divat? és miért pont MST Boxer mindenkin? Mi ez a Bokazokni láz? Köszönöm a vlálszokat, leginkább fiúk véleménye érdekel! Előre is köszi a válaszokat! :)
Régi ugyan a kérdés, de talán annál aktuálisabb. :)
Én fiatal pasiként gyantázom magam, nekem ez alap dolog. A hónaljam és a lábam, karom is. Sokkal esztétikusabb csupaszon, sima bőrrel, mint szőrösen. :) Csajoknak is jobban bejön a simaság. :)
Rövidnadrágból a combközépig érő sztreccses feszülőst szeretem, ezek állnak nekem a legjobban.
Boxert nem hordok, mert kényelmetlen, de amúgy nem lenne kint a széle, ez tök igénytelenség, amikor kilátszik. A nadrágot fel kell húzni normálisan. Titokzoknit hordok, ami a bokám alatt végződik, és bőr cipőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!