Az ultrahangos alakformálás milyen árban van? És mennyire hatásos ill. Látványos? Egy kúra alatt, ami 16 alkalom, mennyi felesleg tűnik el?
Miért nem veszel egy ULTRAHANGOS MÉLYMASSZÍROZÓ KÉSZÜLÉKET???... (12-18ezer Ft)
Már egy csomó helyen kapható, otthon úgy kezeled magad és akkor, amikor te akarod...
Ráadásul ez az UH-masszírozó sokféle kozmetikai kezelésre használható : ránctalaníts, mellnövelés, narancsbőr eltüntetés, fogyasztás, pigmentfoltok ellen, pattanások ellen, reumatikus fájdalmak, inhúzódások, stb...
Attól függ, hogy mire hatásos, milyen krémmel használod, mert azt teszi hatásosabbá azáltal, hogy mélyre bejuttatja a bőrbe a hatóanyagokat. (Felturbózza a használt krém hatását!)
Sokkal kevesebb kozmetikai krémmel nagyobb hatást lehet elérni, ha UH-masszírozóval juttatjuk be a bőrbe.
Én tavaly vettem ilyet : SZUPER!!!:D
Pl. én csak havonta 1x használok ránctalanító krémet +UH-masszírozót, és ez sokkal látványosabb hatású, mintha naponta 2x kenném fel UH-masszírozó nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!