Alakformálás hogyan? Ez így hatásos lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kicsit tanácstalan vagyok mert nem igazán értek az edzéshez és nem is tudom mi lenne a megfelelő nekem, ezért kérem a segítségeteket. 2-3 kilot szeretnék fogyni, de inkább alakformálás lenne a célom mert elég husi a popsim és a combom illetve a hasam, minden más vékony rajtam. Vettem kondi bérletet, és Rubint Réka dvd-t. Kondiban hetente 2x futok, biciklizek, taposógépezek illetve felüléseket végzek, és itthon hetente 1-2x Rubint Réka dvd. Az étkezésemre nem igazán tudok oda figyelni, kb azt eszem ami éppen van itthon, mivel még nem vagyok önellátó:) annyi hogy nem nasizok max edzés után, és sokat iszok. Szerintetek ennek így lesz értelme? Esetleg valami tanács vagy ötlet ez alapján hogy mit hogy csináljak, vagy másképp? Előre is köszönöm!2011. ápr. 14. 16:10
1/4 anonim válasza:
Diéta kéne emellé és lenne értelme. [link]
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez nagyon jó honlap, nézegetni fogom és valamit összehozok! Azért továbbra is várom a segítő kommenteket:)
2011. ápr. 14. 17:22
3/4 anonim válasza:
Kedves Kérdező! A Rubint Réka dvd tényleg nagyon jó én is azt nyomom,bár én heti 4x40-60 percet és az tutira meg fog látszani! Amúgy a kaja tekintetében csak annyit,h én is össze tudom rakni a diétás étrendet az itthoni alapanyagokból,meg magamnak főzök stb. esetleg menjetek közösen vásárolni és mond meg h te csirkemellet,zöldséget,stb. szeretnél:) Az én szüleim gátolnak,minden este az orrom alá nyomják a táblányi csokikat,h nassoljak velük:D Remélem téged nem fognak cinkelni otthon a diétával!:):) Sok sikert!:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó válaszoló! Igyekszem én is összehozni valami diéta félét pont ma megyünk vásárolni:) Köszönöm a biztatást remélem nekem is menni fog:)
2011. ápr. 16. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!