Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szüleim ellenzik az orrműtét...

Szüleim ellenzik az orrműtét ötletem?

Figyelt kérdés

Megszeretném majd műttetni az orrom. Igazából az a gond, hogy a szüleimnek ez nem tetszik. Amikor itthon volt a család nagyobb része és akkor is előkerült a téma, közösen szidtak, hogy teljesen felesleges. Megváltozik az egész arcszerkezetem az már nem én leszek, nekem így van karakteres arcom, csúnya leszek. Nem fogok tudni leállni, mer hogy nekem semmi se tetszik, semmi nem jó magamon. Apám nem érti mi bajom vele, amikor tőle örököltem de neki nem számít, nem is zavarja férfias egy nőnek ultra gáz ez az orr. Más is röhögni szokott emiatt, sokat csesztettek, fiúk mondták, hogy gáz egy kicsit. Pedig ők nem azt nézik elsősorban. De nem is miattuk, hanem magam miatt szeretném! Anyámnak is értelmes orra van úgyhogy nem érti meg. Apám az értetlenkedés mellett hozzátette, hogy hát nem minden a külső, egyszer megöregszek úgyis, és senkit sem érdekel, hogy nézek ki. A szépség múlandó. Meg ilyeneket beszél. Anyám szerint önbizalomhiányom van, és ő ezt nem engedi. Többször nem hozom elő a témát, mer már csak tekeri a fejét. És azt mondja, "csak ne az én pénzemből", meg, hogy leszarja, biztos, hogy ronda leszek, mer ez illik hozzám, meg hogy kitagad. Amúgy most ezt mondja, hogy nem érdekli, de ha hazajönnék így, úgy ordítana mint egy állat. (Szokott) Amúgy alapból nem norm. senki itthon, szóval semmi értelmeset nem vártam, csak próbáltam jelezni mire készülök.

Szerintetek majd megcsináltassam, a fősuli alatt, mondjuk egy nyáron beleférne? Vagy inkább ha végeztem a sulival? Én hazajövök így is aztán vagy elfogadják, vagy nem, maximum kitagadnak. Az én arcom, és az én döntésem..

20/L

2014. aug. 2. 16:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

#18: "de az implantokat úgy tudom időnként ki kell mozdítani a helyükről és újjal helyettesíteni."

Rosszul tudod. Nem kell sehová sem "kimozdítani a helyükről" a mellimplantátumokat. Szépen ott kell hagyni a helyükön, nem igényelnek cserét.

2014. aug. 16. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!