Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szüleim ellenzik az orrműtét...

Szüleim ellenzik az orrműtét ötletem?

Figyelt kérdés

Megszeretném majd műttetni az orrom. Igazából az a gond, hogy a szüleimnek ez nem tetszik. Amikor itthon volt a család nagyobb része és akkor is előkerült a téma, közösen szidtak, hogy teljesen felesleges. Megváltozik az egész arcszerkezetem az már nem én leszek, nekem így van karakteres arcom, csúnya leszek. Nem fogok tudni leállni, mer hogy nekem semmi se tetszik, semmi nem jó magamon. Apám nem érti mi bajom vele, amikor tőle örököltem de neki nem számít, nem is zavarja férfias egy nőnek ultra gáz ez az orr. Más is röhögni szokott emiatt, sokat csesztettek, fiúk mondták, hogy gáz egy kicsit. Pedig ők nem azt nézik elsősorban. De nem is miattuk, hanem magam miatt szeretném! Anyámnak is értelmes orra van úgyhogy nem érti meg. Apám az értetlenkedés mellett hozzátette, hogy hát nem minden a külső, egyszer megöregszek úgyis, és senkit sem érdekel, hogy nézek ki. A szépség múlandó. Meg ilyeneket beszél. Anyám szerint önbizalomhiányom van, és ő ezt nem engedi. Többször nem hozom elő a témát, mer már csak tekeri a fejét. És azt mondja, "csak ne az én pénzemből", meg, hogy leszarja, biztos, hogy ronda leszek, mer ez illik hozzám, meg hogy kitagad. Amúgy most ezt mondja, hogy nem érdekli, de ha hazajönnék így, úgy ordítana mint egy állat. (Szokott) Amúgy alapból nem norm. senki itthon, szóval semmi értelmeset nem vártam, csak próbáltam jelezni mire készülök.

Szerintetek majd megcsináltassam, a fősuli alatt, mondjuk egy nyáron beleférne? Vagy inkább ha végeztem a sulival? Én hazajövök így is aztán vagy elfogadják, vagy nem, maximum kitagadnak. Az én arcom, és az én döntésem..

20/L

2014. aug. 2. 16:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
55%
Tisztában vagy a műtéttel? Mi a menete, a kockázata.....
2014. aug. 2. 16:39
 2/21 A kérdező kommentje:
Tisztában. Elég sokat olvastam róla, és ha mennék konzultációra ott is felvilágosítanának mindenről. Nem úgy van az, hogy bemegyek aztán csinálják is. Meg kell beszélni az orvossal.:) Amúgy porcos lenne szerintem, mert teljesen egyenes az orrom, csak kampós, és lefelé lóg. Szóval csak a végét szeretném, így nem kell összetörni az orrcsontom, mert jóval feljebb van. De ez már más téma. Nem én lennék az első, akinek csinálják.:)
2014. aug. 2. 16:42
 3/21 anonim ***** válasza:
30%
És azt is tudod, hogy ha nem sikerül -mert ugye az is előfordulhat- akkor teljesen eltorzul az arcod.
2014. aug. 2. 16:44
 4/21 A kérdező kommentje:
...
2014. aug. 2. 16:46
 5/21 anonim ***** válasza:

Küldenél egy képet privátban?

Tényleg, nem rosszból, de annyian akarják megcsináltatni, és a nagy részük totál ok nélkül. Persze, vannak esetek, amikor már tényleg gáz a dolog és megváltás a műtét.

Diszkréten kezelem a képet, de tényleg szeretném látni, mi számít neked csúnyának. Ha tényleg olyan gáz, én azt mondom, csináltasd meg, a te orrod, a te arcod, a te életed. Viszont érthető, hogy aggódnak a szüleid, te így vagy az ő kislányuk, nehéz nekik ezt feldolgozni.

2014. aug. 2. 16:58
 6/21 A kérdező kommentje:
Ezt már eldöntöttem. Ne akarjatok lebeszélni. Valaki más írhatna az utolsó kérdésemre annak jobban örülnék. Köszönöm :)
2014. aug. 2. 18:01
 7/21 anonim válasza:
62%
20 éves felőtt ember vagy, ha eldöntötted, mit szeretnél hallani? Megerősítést? Ha ennyire kellemetlen neked, műtesd meg. Probalj meg megnyugodni és visszaolvasni a feldúlt hangvételű irományodat és bizonyára rájössz, hogy egy 3 éves dacos gyerekéhez hasonlít. Édesanyád helyében én se vennélek komolyan.
2014. aug. 2. 18:12
 8/21 anonim ***** válasza:
62%

Én egyszer férfi létemre láttam hogyan alakítanak át egy női orrot (csak videón). Egyátalán nem volt vészes, pár perc alatt tökéletes orrot "faragtak" a hibásból. Szerintem ha pénz van és tényleg zavar, akkor csinátasd meg. Gyógyulási időtől függően, akár a főiskola alatt nyáron. Pont ezt akartam még, a te arcod, a te életed, ha változtatni szeretnél, ne foglalkozz mással. Majd megbékélnek a szülők.

Tegyük fel, hogy a barátnőm lennél és a melleddel lenne bajod. Na ebban az esetben én sem nagyon engedném, nem reagálnék ennyire hevesen mint a szüleid, csak nagyon nem nézném jó szemmel. Talán még szakító ok is lenne, de az orr az más. Pici korrekció belefér. Egyébként én is megnézném egy képen, hogy mit szeretnél megváltoztatni.

2014. aug. 2. 18:28
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
17/L vagyok én is nagyon utálom az orrom, és meg fogom műtettni, ha majd lesz rá keretem. Anyának mondtam már, szerinte felesleges, de azt mondta, nem szól bele, ha szeretném, nyugodtam, csak a saját pénzemből. Szerintem nem fog ezért kitagadni, csak dühös, és valószínűleg maradi. Figyelj, Ő nem érti, min megyünk át, hogy nevetnek az orrunkon, csúfolnak, és kisebbségérzetünk van tőle. Ha szeret téged, belenyugszik. Mindenképp csináltasd meg, ha szeretnéd, anyukád ilyenben nem parancsolhat. Én a helyedbe nyári szünet alatt csináltatnám meg. :) Ha lenne rá keretem, nem várnék vele a suli végéig.
2014. aug. 2. 18:49
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is ebben a helyzetben vagyok, vagy télen fogom megcsinaltani majd valamikor, vagy a suli után. Nekem nem adnak pénzt, úgyhogy meg fogom keresni, és az első fizetésmből repülök az orvoshoz :) egyetem alatt kicsit húzós lenne
2014. aug. 2. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!