Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Csinálnak orrműtétet TB-re?

Csinálnak orrműtétet TB-re?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy nagyon kicsik az orrlyukaim. Tényleg csak két kis vágás. Esztétikailag nem zavar, de nem kapok levegőt. Ha veszem az orromon át a levegőt, az orrom is "betapad". Próbáltam azt a széthúzós orrtapaszt, az elég jó volt, de a legjobb egy ilyen kis cucc volt, ami az orrom középső részét jól összenyomta.

Mint itt a képen:

[link]

Eddig egy fül-orr-gégészt kérdeztem csak meg, ő azt mondta, hogy tényleg elég kicsi az orrlyukam, de az ilyen műtét plasztikai műtétnek számít. Akkor ezt nem lehet TB-re megcsinálni? Csak le kéne nyisszantani egy kis húsdarabot.

2014. máj. 24. 00:10
 1/2 lencsefőzelék ***** válasza:
Csinálnak. Szerintem ez nem plasztikai műtét lenne, hanem életminőséget javító műtét, mint pl. az orrsövény-műtét. Viszont mivel nem életmentő, számíthatsz rá, hogy sokára kapsz időpontot. Menj el más dokihoz is.
2014. máj. 24. 00:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Utána kell járni, kell, hogy csináljanak. Tudok olyat akinek azért csinálják, mert pszichiáter igazolta, hogy pszichésen kikészül a kinézete miatt. Ez meg valóban életminőséget javító.
2014. máj. 24. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!