Szüleim ellenzik az orrműtét ötletem?
Megszeretném majd műttetni az orrom. Igazából az a gond, hogy a szüleimnek ez nem tetszik. Amikor itthon volt a család nagyobb része és akkor is előkerült a téma, közösen szidtak, hogy teljesen felesleges. Megváltozik az egész arcszerkezetem az már nem én leszek, nekem így van karakteres arcom, csúnya leszek. Nem fogok tudni leállni, mer hogy nekem semmi se tetszik, semmi nem jó magamon. Apám nem érti mi bajom vele, amikor tőle örököltem de neki nem számít, nem is zavarja férfias egy nőnek ultra gáz ez az orr. Más is röhögni szokott emiatt, sokat csesztettek, fiúk mondták, hogy gáz egy kicsit. Pedig ők nem azt nézik elsősorban. De nem is miattuk, hanem magam miatt szeretném! Anyámnak is értelmes orra van úgyhogy nem érti meg. Apám az értetlenkedés mellett hozzátette, hogy hát nem minden a külső, egyszer megöregszek úgyis, és senkit sem érdekel, hogy nézek ki. A szépség múlandó. Meg ilyeneket beszél. Anyám szerint önbizalomhiányom van, és ő ezt nem engedi. Többször nem hozom elő a témát, mer már csak tekeri a fejét. És azt mondja, "csak ne az én pénzemből", meg, hogy leszarja, biztos, hogy ronda leszek, mer ez illik hozzám, meg hogy kitagad. Amúgy most ezt mondja, hogy nem érdekli, de ha hazajönnék így, úgy ordítana mint egy állat. (Szokott) Amúgy alapból nem norm. senki itthon, szóval semmi értelmeset nem vártam, csak próbáltam jelezni mire készülök.
Szerintetek majd megcsináltassam, a fősuli alatt, mondjuk egy nyáron beleférne? Vagy inkább ha végeztem a sulival? Én hazajövök így is aztán vagy elfogadják, vagy nem, maximum kitagadnak. Az én arcom, és az én döntésem..
20/L
7. Nem úgy írtam. Elolvastam a dacos irományom vagy 5x, mert mindig elolvasom mielőtt felteszem a kérdést. Csak az van leírva benn, hogy hogyan Reagált rá a családom. Az Nincs benn, hogy én hogy mondtam el nekik! Az Ő véleményük van leírva. Anyám sem ismered, engem sem.
Igen, megerősítésre vártam vagy olyanra aki hasonló helyzetbe volt, de megoldotta...:)))))))))))
Alapból nem könnyű velük. A szüleim maradiak. Nem csak ebből a szempontból nehéz velük..:)
Ha valaki jobban belenéz láthatja, hogy édesanyám már előre lecsúnyáz, mert nem bírja a változásokat.
Ha például látok egy új ételt, és megcsinálom itthon, már mondja, hogy az bizony jó szar azért nem is vett eddig, és ő ilyet nem eszik. Amíg nem hallja valami barátnőjétől ugyanezt, hogy de bizony finom, akkor már elhiszi. De tőlem Nem! És erre a bizalmatlanságra nem adtam okot az életem során. Neki ilyen a természete! Nehezen fogad el dolgokat.
Ugyanez vonatkozik erre. Magyarázhatom neki, de nem fogja elfogadni, hogy ez egy nagyon minimális műtét, ráadásul zárt, higyje el nem fog látszódni (de szerinte igen!) és nem törik össze az orrom, mutatok videót, elhihetitek, hogy ezeket már elmondtam. Mert ha valami újat mutatok az neki nem tetszik, mert nem ismeri! Nehéz vele, és nem lehet megváltoztatni már 50 évesen.:)De ez a téma most nem róla szólt volna, csak sokan nem látnak bele a dolgokba, így alkotnak véleményt.
Csináltasd meg, csak nagyon ügyelj rá, hogy jó orvost válassz. Én Dr. Rezek Ödönt javaslom, orrplasztika terén ő a legjobb Magyarországon (de világviszonylatban is legfeljebb néhány hasonló lehet, mint ő, nála jobb valószínűleg nincsen).
Én először rossz orvost választottam sajnos, és nagyon elcseszték; végül Rezek doktor úr hozta helyre, és tökéletes lett.
Esetleg ha a család ilyen bolond, akkor hazudd azt nekik, hogy volt egy kis baleseted, és akkor tört el az orrod, és helyre kellett hozatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!