21/32 anonim válasza:
akkor valassz masik baratnot :)
Egyebkent ne rinyalj mar ennyit. Nem jon ki jol.
22/32 A kérdező kommentje:
Hadjuk :D na szóval látjátok tényleg csúnya vagyok
2014. jún. 23. 16:22
23/32 anonim válasza:
Nem, inkább csak a lelked az, mert irigykedős vagy. De csak-csak kinövöd.
24/32 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem irigykedek a barátnömre :) nagyon szeretem és semmi pénzért nem bántanám meg :) meg mindent elmonduk egymásnak de valahogy úgy érzem hogy miért is barátkozik velem mert neki minden héten szinte új pasija van.. És én meg hozzá képest egy nyomorék vagyok.
2014. jún. 23. 16:28
26/32 anonim válasza:
Ha csúnyának tartanád magad, akkor nem lennél selfie mániás. Én tényleg annak tartom magam, kb másfél év volt mire facebook profilképet mertem kirakni, és ha fényképeznek sikítva elrohanok.
28/32 anonim válasza:
Pontosan tudod, hogy szép vagy, és azt is, hogy itt semmi értelmes visszajelzést nem fogsz kapni. Csak kiteszed magad annak, hogy mások a nyelvüket köszörüljék rajtad. Ez az egész inkább arról árulkodik, hogy nagyon vágysz arra, hogy foglalkozzanak veled, nagyon kell neked a megerősítés. De ezt ne vadidegenektől várd, mert ez kicsit szánalmas és veszélyes is. Legyen annyi önbecsülésed, hogy nem adod el magad, nem adod ki a fotód ilyen szócséplésre!
30/32 anonim válasza:
Moslék! Ha te csúnya vagy akkor ki a szép? Szerintem meg pont szép vagy! Vagy valld be kicsit jól esik a lelkednek hogy megdícsérnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!