Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 3 gyermekem van. A legkisebb...

Adrika kérdése:

3 gyermekem van. A legkisebb 9 hónapos és még mindig ilyen csúnya a hasam, hasizmaim szétszakadtak. Van, akinek ilyen esetben hasplasztikát csináltak? Fotó lent!

Figyelt kérdés
[link] Terhesség után,már a kórházban közölte velem a szülész orvos,hogy el vannak szakadva a hasizmaim,valószínűleg hasplasztika kell majd.Kérdésem lenne,ilyen esetben ingyenes a plasztika? Mi a menete? Mennyi idő a felépülés...Szóval minden érdekel!
2013. máj. 20. 14:29
 1/8 A kérdező kommentje:

Még 2 kép és még annyit, hogy jelenleg szoptatok,annyit már megtudtam,hogy amíg szopizik a kicsi,addig nem lehet műteni:

[link]

[link]

2013. máj. 20. 14:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Tedd fel inkább itt a kérdést egy plasztikai sebésznek:

[link]

Biztos tud(nak) segíteni.

2013. máj. 20. 15:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, de tényleg nagyon csúnya. Szerintem sportolj is valamit. Menj el egy konzultációra, azért azt hiszem nem kell fizetni.
2013. máj. 20. 16:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Másnak is ilyen pár szülés után ne foglalkozz vele
2013. máj. 20. 22:40
 5/8 A kérdező kommentje:

Kedves első és második! Köszönöm a válaszokat,holnap írok a fenti plasztikai sebésznek.

Kedves harmadik! Ez nem teljesen igaz,ismerek 5-6 gyerekes anyukákat,közel sem néz így ki a hasuk. És az,hogy ne foglalkozzak vele,nem elfogadható mivel abszolút semmi hasizmom,nem szeretném az egész életem úgy leélni,hogy ne tudjak hanyatt fekvésből felülni.Csak ha oldalra fordulok és úgy ülök fel...

2013. máj. 21. 21:30
 6/8 anonim ***** válasza:
91%

Hát bizony tényleg csúnya, és nem igaz, hogy mindenkinek ilyen szülések után, Igazad van, nem kell belenyugodni.És ezen sajnos a sport, fogyókúra már nem segít, csak a hasplasztika, ahol a szétnyílt hasizmos összevarrják, a felesleges bőrt eltávolítják.Legjobb lenne egy személyes konzultáció egyplasztikai sebésznél, hogy konkrétan lássa miről van szó, ne csak képen.

Valószínű, ezt már megcsinálják TB-re is, 3 gyerek után, meg hát indokoltnak is látszik. Vannak kórházak, ahol van plasztikai sebészeti osztály, érdeklődd meg.(Szent István kórház, de ha jól tudom Honvéd és MÁV is talán, de lehet máshol is)

2013. máj. 23. 04:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia először is gratulálok a gyerekekhez. Én is hármat szültem, szerencsémre normális rajta a bőr, és a hasfalam is ép maradt, de ez inkább genetika. Nem szabad beletörődni, hanem utána kell járni, milyen lehetőségeid vannak. Sok kórházban van plasztikai sebészet, ott kellene megkérdezned, hogy hány %-ban menne a Tb-s. Sokan nem tudják, de ezeken a helyeken sokkal olcsóbb minden nemű plasztikai műtét. És teljes kórházi háttér van hozzá- labor, belgyógyászat, ultrahang, altatás, amikért nem kell fizetni pluszban.. A szoptatás befejezése után hat hetet kell várni. Legalább 3 helyre menj el, hogy lásd a különbséget orvos, és orvos között. Fel a fejjel, van megoldás!
2013. jún. 26. 20:49
 8/8 anonim válasza:

Szia!

Nem tudomaktuális e még a kérdésed,de én ugyan így nézek ki 11 hónapja szültem a masodik babát,a hasam ugyan ilyen mint a tiéd,most voltam plasztikai sebésznél konzultáción,3 ujjnyira szét van szakadva a hasizmon,és kb 15-20 cm felesleges bőr van a hasamon,49 kgvagyok,de rettenetes a hasam olyan mintha 6 hós terhes lennék!Én jövő honapban megyek műtétre 3 orvost kérdeztem mindegyik azt mondta hogy sajnos nem tb támogatott a műtét,500 ezer forint lesz sajnos! :( de mindenképp megcsináltatom,nagyon csúnyának érzem magam,semmi önbizalmam nincs....

2013. szept. 18. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!