Szerintetek csúnya ha kicsit púpos az orra egy srácnak? Van amikor ezzel csúfolnak, de van, hogy azt mondják nem is olyan vészes. Gondoltam már műtétre, de valamikor én is úgy látom, hogy oké. De majd beleőrülök a frusztráltságba, ha oldalról néznek.
Figyelt kérdés
2013. jún. 5. 09:28
1/11 anonim válasza:
Fogadd el magad olyannak amilyen vagy. Egy embert nem az orra után ítélnek meg. Aki szeret így is szeret, aki nem, az szép orral sem fog szeretni.
2/11 Norandi válasza:
bátyámnak is púpos/görbe. Neki jól áll. Szerintem ne másokkal foglalkozz!
3/11 anonim válasza:
Ez az arcod formájától függ. Valakinek jól áll egy púpos, görbe orr, valakinek nem. Nekem nem állt jól ezért megműttettem, de van egy ismerősöm akinek tökéletesen illik az arcához, rajta egy pisze orr mutatna hülyén. Neked kell ezt látnod hogy mi passzol az arcodhoz.
4/11 A kérdező kommentje:
Igen, pont ez az, hogy néha még tetszik is. De ez nagyon ritka, általában mindig rossznak látom az egészet és ez annyira lecsökkenti az önbizalmamat.
2013. jún. 5. 21:57
5/11 anonim válasza:
Az alapján amiket írsz, meg hogy egyáltalán feltetted ezt a kérdést úgy veszem észre hogy ez téged eléggé zavar. Két lehetőséged van, az egyik hogy megpróbálsz beletörődni, és úgy élni tovább az életed hogy elfogadod magad ilyennek. Ismerős érzés hogy zavar ha valaki oldalról néz, én nem tudom hogy egyáltalán ebbe bele lehet-e törődni valaha. A másik hogy nem tudod ezt elfogadni, akkor marad a műtét. Nem tudom hogy állsz anyagilag de egy jó orvos elég sokba kerül. Ha esetleg konkrét kérdéseid lennének ezzel kapcsolatban keress fel privát üzenetben.
6/11 anonim válasza:
szerintem mindenkinek van egy kis "karakter"esség az arcában..... ha megcsináltatnád akk b.zi lennél.... szerintem lesz olyan akinek ez tetszik (tuti van ;) ) és az ember azt látja szépnek akit szeret..... és pl. nekem volt ugyanilyen érzésem a szemöldökömmel kapcsolatban (jólvanna) és barátom mondta hogy szép a szemöldököm :)))
7/11 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam már róla, de a műtétet egyfajta gyávaságnak fogom fel. Meg kell tanulni elfogadni dolgokat és valaki így is szeretni fog. Nem is beletörődni, elfogadni. :D
2013. jún. 10. 12:38
8/11 anonim válasza:
a műtét b*ziság, és mint említettem (utsó vagyok), ez csak neked tűnik úgy hogy mindenki azt bámulja, meg jajdefeltünő, és igazábol meg nem az... XDLOL
9/11 anonim válasza:
"Gondolkodtam már róla, de a műtétet egyfajta gyávaságnak fogom fel. Meg kell tanulni elfogadni dolgokat és valaki így is szeretni fog. Nem is beletörődni, elfogadni. :D"
Ez a beszéd!
10/11 anonim válasza:
Van egy különleges adottságod(csak külsőleg).Ha valaki kinevet emiatt akkor mondd azt hogy te különleges vagy emiatt.Én csak ezt tudom erre válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!