Sas orrom van, vagyis elég naagy és púpos. Nem akarom plasztikáztatni. Hogyan lehetne egy kicsit alakítani műtét nélkül? Egy tizenéves lány.
Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 20:21
1/6 anonim válasza:
néhányszor verd orrba magad egy lapáttal.. az nem műtét. amúgy sehogy. Mondjuk tizenéves létedre gondolom, tanultál biológiát, ahol valszeg azt is tanítják, hogy ha van egy csont, ami oda nőtt, ott is marad, amíg le nem vágják, vagy törik.
2/6 anonim válasza:
sminkkel lehet rajta javítani szerintem.
3/6 anonim válasza:
Hàt mütèt nèlkül sehogy.
A smink meg erre annyit èr mint halotnak a csòk.
4/6 anonim válasza:
tuti jo rá a smink, ki kell hangsúlyozni a szemed, és gondolom árnyékolni is lehetne úgy itt ott hogy ne az orrod legyen amit először észrevesznek, emelett valószinünek tartom, h teljesen rendben van az arcod és szép
5/6 anonim válasza:
szia en kuldok neked 1 linket ,sk-ban egy bemondono ,szerintem iszonyu nagy orra van ,a kepeken nem lehet anyira latni mert jo a smink rajat ,.. szerintem nezzd meg
na es kabe igy nezz ki oldalt : [link]
na es ilyenkor mondom azt a jo smink csodakara kepese ,a rossz az meg torzit
6/6 claidheamohmor válasza:
... ráadásul én pl. szeretem, ha egy nőnek karakteres orra van. A barbie-arcú nőket meg ki nem állhatom. Talán nem vagyok ezzel egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!