Fiúk! Mennyire jön be a műmell? (szilikonos)
Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 20:27
41/42 anonim válasza:
Hát igen.Alapvetően,most ezt lehet szidni lepontozni meg stb,de a nők ősidők óta arra hajtanak hogy el"vetessék" magukat,kvázi átverve a férfit.És ezért mindent megtesznek.Elhiteti a hím egyeddel hogy jók a génjei jól fog tudni szoptatni egézséges stb,mindenféle bőrápolóval hajsamponnal,műmell,műszempilla smink stb.Ezt nem úgy írom mint hogy ez rossz,egyszerűen csak ez van.Ezért az emberi fajnál nem érvényesül a természetes kivàlasztódás...
Ezek a tények.
Személyes véleményem erről hogy az ilyen nők gondoljanak bele abba, hogy a pasi szilikonból izmokat tetet magára,amit nem veszel észre csak ha levekőzik,vagy kb egy maszkot vesz fel nagyon helyes azt amikor leveszi látod hogy ronda mint a bün...stb nem szó szerint kell érteni
42/42 anonim válasza:
Meg ugye ilyen nővel le sem állnék mivel tudom hogy neki ez jelenti az értéket,a melle mérete.Nekem nem ilyen nő kell mivel,szerintem más az érték a nőkben,és így nem tudnám megbecsülni,ha más az értékrendünk,semmi jó ki nem sülhet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!