Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Fiúk! Mennyire jön be a...

Fiúk! Mennyire jön be a műmell? (szilikonos)

Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 20:27
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
67%

Hát ne is haragudj de én nem vagyok gyári munkás fiú úgy nézek ki mint aki egy Calvin Klein plakátból lépett ki. Nem vagyok elszállva magamtól, de ami igaz, az igaz. Emellett intelligensnek is tartom magam, és nem vagyok csóró.

Annyi nőm lehetne, ahányat akarnék, csak nekem a minőség nem pedig a mennyiség számít. Így is üldöznek a nők, szilikonosak is bőven. Szóval nem szomorkodom, hogy jajj úristen nekem nem jut szilikonoscsö.csű nő :DDDD

Én nem megszerezni hanem lekoptatni szoktam őket. Kis különbség.

2010. jan. 22. 16:45
 32/42 anonim válasza:
58%
16.23-as, ha majs szülsz négy gyereket, vagy, ha csak mellbimbód lenne, melled nulla, feltéve, ha nő vagy, akkor lehet, hogy ez neked ugyanolyan probléma lenne, mint az, aki nem mer még nevetni sem a fogai miatt. Esztétikai probléma mind kettő! Mert élni lehet velük, csak nem mindegy, hogy milyet!
2010. jan. 23. 08:24
 33/42 anonim ***** válasza:
66%
Azért megkérdezném egy olyantól, akinek állítólagosan kimondottan nem jön be a szilikonos mell és lekoptatja az ilyen csajokat, hogy akkor vajon ha a kezükbe kerül egy Playboy-magazin, akkor azt is kodboják a kukába? Ugyanis ezekben az újságokban tényleg csakis szilikonos nők vannak! Meg elkapcsolják a tv-t amint egy magyar modellről mutatnak egy riportot (ugyanis az egész magyar modellszakmának szilikonmelle van)? Vagy ha véletlenül látnak egy videoklipet,akkor az is unodrral tölti el őket? Mert abban is hemzsegnek a szilikonmellek. Szóval nem kell itt a képmutatás... Nekem szilikonmellem van, mert szültem 2 gyereket és felére csökkent a mérete. És nem teszem ki a melleimet lépten-nyomon, hanem méltósággal viselem őket, nem hinném, hogy k...vásnak tűnnék csak mert nagy mellem van. Mert azt megértem, hogy ezek a pasik menekülnek a magamutogató 18 éves plázacicák elől, de nem csak azoknak lehet műmellük. Nekem pl. 2 diplomám van, nyilván senki nem sorolnak az üresfejű plázacica kategóriába, így menekülni se menekülnének (bár már késő, férjnél vagyok).
2010. jan. 23. 10:13
 34/42 anonim ***** válasza:
84%

16:45 vagyok

Kedves 10:13!

Nem tudom a többi pasi hogy van vele, de én nem veszek ilyen magazint. Sz.rra nem adok ki pénzt...

Ha mégis a kezembe kerül haveroknál vagy bárhol akkor belenézek, fapofával átlapozom és ennyi.

Ezek iránt a megcsinált nők iránt semmit sem érzek. Nincs kisugárzásuk. Ráadásul ha ismernél párat testközelből akkor tudnád, hogy a való életben egyik-másik annyira sem néz ki jól, mint egy átlagos nő az utcán. Van ezekben a képekben munka bőven...

Ráadásul aki egy ilyen szennylapba szétdobja magát az nem lehet valami nagy szám... nem gondolom túl intelligensnek, nem elég izgalmas és a személyisége is csoda ha az "átlagos"t megüti. Magyarán számomra egy senki.

De lehet csak azért van mert nekem nem simán egy női test kell, hanem az is ami benne van. A személyiségére, lelkére gondolok.

Emellett bevallom én is szeretek néha csak úgy lezavarni egy menetet, de akkor is minimum legyen kisugárzása a nőnek. Ezeknek a szilikoncicáknak nincsen. Aki szerint van az felszínes vagy nincs ízlése - véleményem szerint.

Ha videoklipet látok a zenétől függően vagy rögtön elkapcsolom vagy a zenére figyelek :D Eleve ellenszenves amikor úgy akarnak promotálni egy klipet, hogy telenyomják csajokkal. Tehetség meg semmi... Lenézem az ilyen embereket.

És én nem vagyok képmutató. De aláírom sokan azok. Sosem fogom megérteni mi haszna van belőle az illetőnek.

Téged én se feltétlenül sorolnálak ebbe a kategóriába, a te eseted más. Azt valamennyire meg is értem.

Nyilván senkit nem az zavar, hogy ha egy hozzád hasonló helyzetben lévő nő plasztikáztat. Bár ha kicsit szurkálódni akarok nem teljesen értem meg, hogy kisebb mellekkel miért nem tudtál élni? Ott volt a két aranyos gyerek, gondolom a férjed is szeretett ugyanúgy. Ha lógott a melled és utáltad magad az más, de az, hogy kisebb lett kicsit, hát istenem... Főleg ha nem mutogatod akkor...

De mindegy. A női lélek bonyolult, nem tudom megérteni mit éreztél akkor pontosan.

2010. jan. 23. 12:18
 35/42 anonim ***** válasza:
57%

pfff... 16:23-as vagyok

Nő vagyok, és képzeld el: volt fogszabályozóm pár éve, sőőt még most is van bajom a fogammal, mert túl korán szedték le, és az egyik fogam még most sem az a tökéletes.

Szóval nekem nem kell mesélned sem a fogszabályozó, sem a nem esztétikus fogak miatti komplexusról!

Hát nekem meg van mellem, nem is kicsi, de így se vagyok velük megelégedve. Ráadásul befelé forduló mellbimbóim vannak! Na? Ja, és lenen pénzem rá, hogy menjek plasztikáztatni!

Akkor is röhej, hogy egy fogszabályozó feltételét egy mellnövelő operációs műtéthez hasonlítasz! Ajánlom nézz meg róla egy videót, hogy is van ez.

Fogszabályozásnál nem vágnak belém,nem olyan kockázatos, nem tesznek belém szilikont(!), a fogam az a sajátom, ha leveszik a fogszabályzót is.

Nem hat meg, hogy mit csinálsz a lányoddal, de nehogy már még könnycseppet is kelljen morzsolni, mert szegény önbizalom hiányos és hisztizik, mert kisebb melle van!

Mindjárt sírok szegény problémáján.

Tudod mi az igazán szar? Ha valakinek pl mellrák miatt el kell távolítani a mellét, vagy még azt is megértem, ha valakinek pl szülés után mentek tönkre mert lógnak és nincs formája.

2010. jan. 23. 12:21
 36/42 anonim ***** válasza:
87%

Kedves 12:18-as: tökéletesen egyetértek veled amit a videoklipekről írtál, illetve a magazinokról -no és a bennük szereplő nőkről. Én is ismerek párat testközelből: valóban smink és photoshop nélkül még az átlagos kategóriába is éppen csak beleférnek. És igen, aki ilyen újságokban szétdobja a lábát, annak nem lehet túl magas az IQ-ja.

A mellem összement, de maga a bőr nem idomult hozzá, vagyis lógni kezdett. Iszonyú volt, hogy míg korábban a mellem volt az egyik "ékességem" (158 cm-s magasságomhoz és 46 kg-hoz 70 C-D-s mellem volt, ami a kis magasságom miatt még nagyobbnak tűnt), addig szülés után le kellett cserélni a fél ruhatáramat, mert a kivágott felsőkben kimondottan röhejesen néztem ki. Nyáron nem győztem olyan fürdőruha után kutatni, ami sokat takar (ugyanis a bőröm a mellemen azáltal, hogy megnyúlt, még striás is lett a gyors fogyások miatt -más testrészemen egy darab csík nincs), de mégse néz ki nagymamásan. A végén már úgy éreztem magam, mintha az én lelkem lenne egy másik testben. A műtétet a mai napig az egyik legjobb döntésemnek tartom: visszakaptam a melleimet, ezzel együtt az önbizalmamat, ami a házaséletünkre bomba jó hatással volt/van (szó szerint :D) A tágabb környezetmben (olyanokra gondolok, akikkel csak ritkán találkozom) fel sem tűnt, hogy műtéten estem át, hiszen korábban is nagy melleim voltak. A doki szerint épp emiatt nem látszik laikus szemmel, hogy szilikonos mellem van, mivel a korábbi (eredeti) mellemből elég sok mirigyállomány maradt, ez alá helyezték az implantátumot, tehát nem egy zsemle formát látsz kirajzolódni mint a szilikonmelleknél általában, hanem teljesen természetes hatást kelt. Tapintásra számomra ugyanolyan mint anno az eredeti mellem volt. Nyilván egy orvos azonnal kitapintaná, de egy nem hozzáértő nem hinném, hogy megmondaná róla, hogy nem eredeti -főleg, ha látná a 15 éves koromban készült fotóimat, ahol szintén elég szembetűnőek a melleim, pedig akkor még sima melltartót sem viseltem, nemhogy push-upot.

2010. jan. 23. 12:46
 37/42 anonim ***** válasza:
95%
áááááááááááááá! Ilyen pasit akarok, mint a 16:45-ös!!! Az a sok gazdag, kitartott műpi.. meg kesereghetne, ha csak ilyen férfiak lennének a földön... Bár ha jobban belegondolok, csak az ilyenek a férfiak, a többi csak azt hiszi magáról.... Nem bírom a nagyképű, műmelles p...kat... mégha jó is a melle, nem az ő érdeme!!! Hanem a plasztikai sebészé... vajon a műmellei előtt is csorgatták az anti hapsik a nyálukat? Nyilván nem, ezért volt szükség a szilikonra...Nem baj, ha nem születnek szépnek... az a baj, hogy lenézik azokat, akik természetesek... undorító ez a mai világ...
2010. jan. 24. 18:49
 38/42 anonim válasza:
75%
Nos nekem egy szép nagy mell mindenképp bejön ha szilikonos hanem de csak a szép:D
2010. jún. 22. 00:13
 39/42 anonim ***** válasza:
82%

"Én jobban szeretem azt, ami természetes."

Na én is, például vörösborban, sajtban, stb... Ciciben speciel én a jobboldali oszlopra szavaznék.

képek itt (lent): [link]

Azt mondta erre egy híres magyar plasztikai sebész, hogy biztosan másképp nyilatkoznának erről kérdésről ezek az A urak, ha minden alkalommal, hogy gyermeknemzésre is alkalmas tevékenységet folytatnak, fél centivel megrövidülne a nemi szervük (ez utóbbi szerv megnevezésére valójában a neves szakember egy másik kifejezést használt).

De itt az enyém is: [link]

Én nem meggyőzni szeretnék bárkit is, csupán képekkel szemléltetni, hogy igenis vannak olyan esetek, amikor ezt a műtétet igenis el kell végezni!

2010. júl. 21. 17:31
 40/42 anonim ***** válasza:
71%
Sztem legyen egy nőnek egy formás megfelelő méretszámú melle semmit nem változtat számomra ha egy mell szilikonos!
2011. febr. 27. 17:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!