Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Fiúk! Mennyire jön be a...

Fiúk! Mennyire jön be a műmell? (szilikonos)

Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 20:27
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
90%

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 14:01

De jó, megrohamozhatlak pár kérdéssel?

Pl kifejezetten mellre csináltál gyakorlatokat, ha igen miket, heti hányszor, Mennyi idő alatt lett kisebb?

:-) Bocsi de megörültem, mert én is szeretném kisebbíteni mert a testarányomhoz képest túl nagyok az enyémek...

2010. jan. 4. 17:55
 22/42 anonim válasza:
66%

Ugyanaz a véleményem, mint Kovács András Péternek! Lány vagyok, de ez ne zavarjon! :-)

(bocs, jobb minőségűt nem találtam)

[link]

2010. jan. 4. 18:25
 23/42 anonim ***** válasza:
63%

Ez engem is érdekelne, mert én szeretek edzeni és kisebb melleket akarok. Kérlek írd be ide, hogy milyen gyakorlatok segítenek vagy ha privit írsz akkor légyszives nekem is dobj már egyet. KÖszi szépen.

Esetleg ha valaki nem tud edzőterembe járni, akkor itthon milyen gyakorlatokat lehet végezni?

2010. jan. 4. 23:48
 24/42 anonim ***** válasza:
44%

Hát fiúk, lányok én nem tudom, hogy van ez:) nekem szilikoncicim van és eddig minden pasi az életemben odavolt értük. Nem beszélve arról,hogy nyáron utcán is, strandon is kiguvvad a szemük a pasiknak a látványtól:)

Annyi helyen hallom, hogy sok pasinak nem jön be a szilikoncici. HOL VANNAK AZOK A PASIK? Én nem vagyok már egy mai csirke (40 leszek), de még ilyennel nem találkoztam...

persze mára már csak a férjem elismerő pillantásai és rajongása érdekel:)

2010. jan. 5. 16:17
 25/42 anonim ***** válasza:
29%
támogatom az elöttem szolot,ugyanis,nekem is szilikon cicim van ,de még senkire nem jött rá a hányinger amikor ránézett,sőt ugy is mondhatnám pisilnek utánam a pasik,pedig nem vagyok egy buta pláza barbi.
2010. jan. 8. 06:32
 26/42 anonim ***** válasza:
82%

Hát ne gondoljátok, hogy a képetekbe lesz vágva... az ilyesmit kulturáltan a hátatok mögött beszélik ki a pasik :DDD vagy magukban tesznek csak rá megjegyzést, de nem minden esetben mondják ezt nektek.

Amúgy meg elég jó színészek a legtöbben... ;)

2010. jan. 8. 21:01
 27/42 anonim ***** válasza:
24%

Utolsó válaszolónak írom:

hát ha látnád a pasik tekintetét amikor egy szép és formás szilikoncicire néznek!!:) Abszolút nem olyan az arckifejezésük, hogy "hú de gáz, mekkora melle van!", hanem inkább "húú, azta mindenit,de meg....".

Hát ennyi.

Savanyú annak a szőlő akinek mondjuk nem szép a melle és nem teheti meg, hogy megcsináltassa. A férfiaknak is elég savanyú aki mondjuk azt hangoztatja, hogy neki nem jön be a műcici, mert nem kapott meg még olyan nőt, akinek műcicije van. Mert hát valljuk be, hogy inkább a pénzesebb, felsőbb réteg engedheti meg magának, hogy műcicit csináltasson, egy gyári munkás fiú meg nemigen kap meg egy ilyen nőt!

Amúgy meg a gyári munkástól az ügyvezető igazgatóig mindannyiuk csorgatja a nyálát a playboy-ra fhm-re stb....

2010. jan. 9. 08:44
 28/42 anonim ***** válasza:
73%
hidd el az ugyvezeto igzagatonak is jobban tetszik egy termeszetesen szep mell. Ugyanis felvilagositanalak, hogy van olyan mell, amit nem kell megcsinaltatni es ugyis szep, feszes, meretes. A szilokon egy opcio azoknak akiknek nincs meg ez a szep termesztes melluk.
2010. jan. 15. 13:36
 29/42 anonim válasza:
65%
Az én lányomnak ,komoly gátlásai vannak a mini mellei miatt. Lehet, hogy a saját önbizalma miatt, meg fogjuk neki engedni az impliketm ,ert több lesz a haszna, mint a hátránya. Nézzétek, a fogszabályzó is ciki volt még 15 éve. Ma mindent megoldanak, korrigálnak, ha kell.egyenesen divat lett. Az is visszataszító? Mert ugye a természetes a kapafog, vagy buldogharapás lenne. A hugomnak is jót tett volna, ha lehetősége lett volna rá, anno. Nem lett volna ilyen sündisznó, meg túlérzékeny. Szerintem, csak elhatározás kérdése, hogy valaki feltűnő lufikat, vagy természeteset akar, mert tudnak ám olyat is a dokik, és szívesebben is csinálják. Rubint Réka viccnek is rossz. nézzetek rá pl. a hoxán, hogy mennyi természetes mellet lehet csinálni, ha valaki olyat akar. Mert, ha én meggondolnám magamat, ilyet csináltatnék, és nem hiszem, hogy rájönnének.
2010. jan. 21. 20:26
 30/42 anonim ***** válasza:
62%

Hát azért a fogszabályozót meg a mellnagyobbító műtétet ne említsük már egy oldalon könyörgöm!

LOL

2010. jan. 22. 16:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!