Fiúk, ti nem undorodtok attól, ha egy nő plasztikáztatva van? 28/L
Figyelt kérdés
Szerintem már a legkisebb beavatkozás, egy szájfeltöltés is undorító.2014. máj. 5. 13:36
11/11 anonim válasza:
Én lány vagyok,de válaszolok.
Kicsi a mellem(sőt,egyenesen lapos) és undorodom tőle.Annyira nőietlen és gyerekes.Állandóan azzal vígasztalják a hozzám hasonló deszkákat hogy legalább nem fog lógni.Könyörgöm,nincs os mi lógjon!A férfiaknak is jobban tetszik egy nőies alkatú nő mint egy kisfiús alkatú.Meg is fogom műttetni.Mindenhol csak azt hallani hogy csak a nagy mell a szép,én meg küzdjek a komlexusaimmal?Biztos hogy nem.
Nyilván nem kell túlzásokba esni és dinnyeméretű melleket csináltatni,hiszen már létezik olyan szilikon amiről nem lehetne megmondani hogy szilikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!