Tiis undorodtok a kövérektől?
Honnan tudod?Láttál már valaha életedben?
Na pontosan ezt mondom, előítéletes vagy...
Én az ilyen lelki selejt hulladékoktól undorodom inkább, akik ilyeneket írogatnak...
"Undorodom a kövérektôl/tetováltaktól/piercingesekektôl/nagymellûektôl/vörös hajúaktól/stb..."
A kövérségrôl pl nem feltétlenül tehet az ember, de ha tehet róla, az ô dolga, nem nektek csinálja...
És lehet undorodni, de nem kell hangoztatni, mert elég gyerekes dolog, hogy egyesek ilyenekkel foglalkoznak.
(Majd jön úgyis a reakció, hogy biztos kövér vagyok, de inkább ezt megelôzöm: 65 kg vagyok, 15 kilótól szabadultam meg, teszek azért, hogy jobb legyen, és rengetegen mások is, pl lehetséges, hogy egy 80 kilós valaki éppen 100 kilóról fogyott annyira, kedves kérdezô, te csak azt látod, hogy fúj de undorító, mert van rajta x kg felesleg, kiírsz ilyen idióta kérdéseket, egyesek adják még alád a lovat, ezzel csak magatokat minôsítitek!)
Kedves utolsó teljes mértékben igazad van!
Egyik rokonomnak van egy betegsége ami miatt kövér, szóval tőletek kéne undorodni amiért ilyen primitívek vagytok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!