Mekkora méretűek ezek a mellek? (cc)
2013. nov. 13. 18:29
32/42 anonim válasza:
23 vagyok, nem is azt írtam hogy a 70D és a 85D kosara ugyanakkora, hanem a 75D és a 80C kosara.
33/42 anonim válasza:
Hát ezen ne vesszünk össze, mert minden márka más. :) Én New Yorkerben, Baciban és intimissiban vásárolok. Van ahol jó a 80D van ahol a 75D is, némely márkából pedig kicsike mindkettő. Kisebb kellene körméretben, de MO-n jó minőségű, szép nagykosaras melltartót nehéz találni.
34/42 anonim válasza:
Nekem 75F kell, úgyhogy ismerem az érzést
35/42 anonim válasza:
Nekem is az kellene minimum, dehát itthon olyat... :D
36/42 anonim válasza:
M&S, bár a nagyok közt azért nem óriási a választék, azért néha vannak extrább darabok is és legalább van méret (emlékeim szerint 65(28)-től és G kosárig). Ha meg a DD elég akkor egész sokféléből lehet válogatni.
37/42 anonim válasza:
Szegény kérdező kérdését szét offoljuk, de hátha valakinek hasznos. :D Én inkább elxarom csúnyán mondva, mert nem tudom megállni hogy a BACI-s és new Yorkereseket ne vegyem meg és 80D-t hordok vagy 85D-t, 70-es kellene :D
38/42 anonim válasza:
Hányszor emeled még ki a kérdést?
39/42 anonim válasza:
ez a csöcs gusztustalan,nem szép. ne akarj ilyet,sztem még a pasiknak se tetszik. ilyen nőket nem vesznek komolyan,mert csak a csöcsüket bámulják. de komolyra nem kéne egyiknek se,csak dugásra.
40/42 anonim válasza:
Elég ótvarul plasztikázták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!