Mekkora méretűek ezek a mellek? (cc)
2013. nov. 13. 18:29
21/42 Seniz válasza:
A melled felveszi a formáját,méretét!
22/42 Seniz válasza:
Viszont isnerek olyat akinek nem változott a kosarmerete mivel a sajat cicije egyenlo volt az implantátum korfogataval csak a méret változott!
23/42 anonim válasza:
De az utolsó esetben, tegyük fel hogy 75C-ről nőtt 80C-re. A 80C-s melltartó kosara PONTOSAN ugyanakkora, mint a 75D-sé, csak a vízszintes hátpántja az egyiknek hosszabb. Miért nem 75D-s lett, amikor a mell alatti körmérete nem változott?
24/42 Seniz válasza:
Ha elobb egy 80c melltartót hordták akkor egy 75d melltartó nem lenne jó rád az az pici lenne! Lehet hogy a kosár méretben jo lenne viszont ha a merevítő oldalát nézed akkor már van különbség! Ha nő a melled és nem picit akkor a Számok is nőnek viszont a kosárméret nem feltétlenül,plána ha feszes a cicid!
26/42 anonim válasza:
Akinek ez szép a következő lépés a gumi nő.
27/42 hosszúhajú válasza:
1000 százalék hogy te pasi vagy. nekik jön be a nagy és egyáltalán nem természetes hivalkodó szilikonmell. A nőknek inkább a természetesnek ható közepes, amiről meg nem lehet mondani, ha esetleg nem igazi.
28/42 anonim válasza:
De bírom,hogy senki nem a kérdésre válaszolt :"DD
Szerintem 440 cc , elég nagyok.
29/42 anonim válasza:
A 3. még annál is jóval nagyobb, szerintem plasztikai sebészek nem fogják ajánlani (vagy el se vállalják).
30/42 anonim válasza:
Min 560cc-sek szerintem szépek.
# 5 :
1. nem ez volt a kérdés
2. és a képen nem nő van? és és ilyen nővel lesz valaki? Azért mert neked megközelíthetetlen egy ilyen nő, lehet másnak nem. :D
# 23
Ez hülyeség, nézz meg egy 70D-s melltartót és egy 85S-s melltartót, nem ugyanakkora a kosara. :)
# 27
Ne beszélj minden nő nevében, nekem bejön és nő vagyok és a képen a lány is nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!