Mekkora méretűek ezek a mellek? (cc)
2013. nov. 13. 18:29
11/42 anonim válasza:
Mű nő ! A következő lépés a gumi nő. Hát köszönöm.
12/42 anonim válasza:
Ti a kérdést elolvastatok?
vagy egyböl a képre kattintottatok?
köbcentiben kérdezte,nem erre ti meg a melltartót irjatok:)
13/42 anonim válasza:
Pfeej, undorító műanyag mellek. Amúgy Ds vagy Gs.
14/42 Seniz válasza:
Szia
Nekem műtét előtt 85b-s melltartóm volt most 95D.
390cc kerek izom fölött elhelyezkedő szilikon zselém van :)
Ami kb akkora mint a masodik képen látható lánynak!ja es nekem nem kellett két műtét ekkora cicihez!
15/42 anonim válasza:
De hogy nőtt a mell alatti körfogatod 10 centivel utolsó?
16/42 Seniz válasza:
Attol hogy nagyobb volt a szilikon korfogata mint az én mellem! Rakj a melledhez egy fel literes zacskós tejet es nezd meg mennyivel szelesebb a tiednel! Na ezért ;)
17/42 Seniz válasza:
Van egy videó a youtubon,megpribalom megkeresni akkor majd láthatod hogy tágítják belul a helyet hogy elférjen egy nagyobb korfogatu implantátum! Gondold el hogy nezne ki egy 800cc mell ha csak olyan lenne a korfogata mint eredeti melled aminek korfogata csak egy 300cc-nek megfelelő mell!eleg undorító lenne ;) ..keresem a videot
18/42 anonim válasza:
Hát lehet hogy kicsi a képzelőerőm, de még mindig nem értem. Mert előtte is a mell alatt méred, utána is, a mell alatti körfogathoz nem méred hozzá a melled semelyik részét.
19/42 anonim válasza:
Ha csak a mell maga szélesebb (ha jól értem ti ezt írtátok, hogy szélesebb is nem csak előre lesz nagyobb), azt követi a kosárméret: egy E-s vagy F-es kosár szélesebb mint egy C-s vagy D-s.
20/42 Seniz válasza:
Két fele szilikon letezik a csepp es kerek alakú melyekből,van alacsony,közepes,magas illetve extra magas falu,képzelj el egy 500cc (fel liter tej) ami van alacsonybol kozepesbol es magasbol! Mindegyik ugyanakkora cc de a korfogatuk más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!