A mellfelvarrás megéri? Szép mellek elérhetőek vele?
Első sorban tapasztalatokat szeretnék! Minden információ érdekel( a neten már sok helyen utána olvastam). A hegek észrevehetőségéről, plasztikai sebész nevekről, akit tudtok ajánlani, mennyi időt vesz igénybe ez az egész az első konzultációval, így utólag jó döntésnek tarjátok-e, elégedettek vagytok vele, ár, stb.
Pesten vannak a legjobbak, nem?
Ja, és itt ez az Aesthetica, amit reklámoznak a neten. Erről is tudna vki mondani tapasztalatot?
Nezted itt a gyakorikerdesekben a plasztikai muteteket?
Tobb kerdes, valasz is van ezzel kapcsolatban, en is egyik nap neztem vegig oket.
Mindenkeppen az a fontos hogy NEKED megeri-e, te nem felsz-e tole? Miert foglalkozol mas velemenyevel? Ez annyira maganugy szerintem.
En is felvarratom de egyenlore meg fogyokuraban vagyok hozza, a doki azt mondta fogyjak es utana menjek hozza vissza. Szoptattam, es amugy is nagyok a melleim. De en mindenkeppen megcsinaltatom!
Igen, néztem. Én is biztosan tudom, h megcsináltatom, már pár éve tervezem, a nyáron megszeretném végre csinálni. Ezért tettem fel, mert utána ugye maradnak hegek, és nem akarom h még rosszabb legyen a helyzet. Meg hátha tud vki egy jót is ajánlani.
Sok szerencsét kívánok neked a műtéthez és kitartás! Bár már én is tartanék ott.
Elég régi a kérdésed, de azért érdeklődnék.
Végül megcsináltattad a felvarrást? Milyen lett? Hol csináltattad? Meg vagy vele elégedve? Szóval ha kérhetem úgy mindent mesélj el, én is ilyesmire készülök majd később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!