Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mesélne nekem valaki a hasplas...

Mesélne nekem valaki a hasplasztikáról?

Figyelt kérdés
Kiskorom óta bajlódom a kissé púpos hasam miatt. Mostanában rátettem egy lapáttal, hogy híztam is..de amikor csont sovány voltam akkor is nagy volt. Szóval hiába edzettem, stb. Már csak ez a megoldás maradt. Nem tudok vele együtt élni, mindenképpen el szeretném tüntetni. A plasztikát választanám, bár még évek múlva kerülne rá sor, szeretnék többet megtudni róla. Mesélne nekem valaki? :)

2013. okt. 25. 13:41
 1/8 anonim ***** válasza:
elaltatnak, az irhád alá egy szívócsövet bejuttatva összeböködnek keményen, a lila és meggyötört bőröd feleslegesnek ítélt részét kivágják, a maradékot az ágyékod fölé húzzák és összevarrják. fájni fog, átvágják a rekeszizmod, nem egy leányálom a gyógyulása. :3
2013. okt. 25. 14:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát nem hangzik jól, de már nagyon utálom magam miatta.:/
2013. okt. 25. 14:38
 3/8 anonim ***** válasza:

az eredmény biztosan kárpótol, édes szenvedés lesz ne aggódj.

[link] esetleg? nekem is van, és bár az én hasam lapos, nagyon jó érzés hogy szorít.:D

esetleg addig próbáld meg azt, hogy bekened a hasad paprikaolajjal, betekercseled, veszel rá 80 réteg ruhát és elmész futni. nagyon sokat.

2013. okt. 25. 14:43
 4/8 A kérdező kommentje:

Huh, hát jó ötletnek tűnik..végülis a műtétet csak végső megoldásnak szántam:)

Hol lehet ilyet kapni? :)

Te kipróbáltad már azt a paprikaolajas futást? És olyat hol lehet kapni-? :D Köszi! :)

2013. okt. 26. 14:07
 5/8 anonim válasza:

Én is hasplasztikán gondolkodom?

Semmilyen sport nem segít,a szülések után "hasas" lettem.

Melyik plasztikai sebészt ajánlanátok?

Szerintetek ki a legjobb hasplasztikában?

2013. okt. 27. 09:01
 6/8 anonim ***** válasza:

ezt a darabot (és még többfélét) konkrétan a triumphban, 10ezer magasságában lehet kapni.bizonyosan vannak olcsóbb alternatívái, a lényeg hogy sose érezd kényelmesnek.

dehogy próbáltam, lusta dög vagyok, bár jó lenne, ha rá tudnám venni magam.

egy modell, betegesen sokat mozgó ismerősöm csinálja ezt és esküszik rá. szerintem bármilyen "csípős", vérbőséget fokozó krém megteszi.

2013. okt. 27. 10:34
 7/8 lily81017 válasza:
Én most készülök, egyelőre még csak dokit tudok ajánlani, háromnál voltam konzultáción és abból Grigaleket választotta. Egy hét múlva lesz a nagy nap. Ha érdekel, szívesen megosztom a tapasztalataimat.
2013. okt. 27. 16:55
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Majd szétnézek a triumphban!

És igen, nagyon érdekelne a tapasztalatod! Szívesen meghallgatnám milyen élmény volt, akár priviben is! :)

2013. nov. 2. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!